INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo, criză de furie la Juventus » Sarri cere ajutorul senatorilor!

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 11:22

Cristiano Ronaldo, marcator 10 etape la rând pentru Juventus, s-a revoltat că trage singur în echipa lui Sarri. Szczęsny îi dă dreptate în Tuttosport: „El îşi face datoria, dar noi nu”.

Juventus a pierdut şefia Seriei A la golaveraj şi îşi simte ameninţă hegemonia. Degeaba Cristiano Ronaldo înscrie de zece etape la rând, şi a făcut-o şi la Verona, dacă trage singur la campioana Italiei în 2020. Portughezul s-a înfuriat după 1-2 cu Hellas, reproşându-le pe un ton aprins colegilor că nu-l susţin. 

„Cristiano îşi face datoria, dar nu şi noi”, admite în cotidianul Tuttosport portarul Szczęsny, învins sâmbătă de două ori pe „Bentegodi”.

Sarri și Juventus îl aşteaptă pe Chiellini

Tensiunea şi panica s-au resimţit şi în cuvintele antrenorului Sarri, „sper să mă ajute cineva”, aluzie, se pare, la revenirea de urgenţă a lui Chiellini (recuperat după o ruptură de ligamente) în centrul defensivei torineze.

Sportmediaset scrie despre „apelul făcut la senatorii echipei pentru a ieşi din mini-criză şi, în special, la omul potrivit pentru a compacta grupul în teren şi-n afara lui şi a alunga fantomele care-i bântuie pe bianconeri”.

20 de goluriare Ronaldo în 23 de etape din acest sezon. Cristiano a reuşit 15 dintre cele 21 marcate de Juventus în ultimele 10 runde

Cele mai tari acțiuni reușite de Ronaldo în acest sezon

Citește și:

Drama lui Pele: „Este deprimat şi nu mai iese din casă de ruşine"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
341520613173829
Otilia Barbu  •  11 Februarie 2020, 17:15

Ar fi o performanta extraordinara ca aportul lui ronaldo la jocul lui Juventus sa duca intr-un final la pierderea titlului in Italia dupa atatia ani. comparabila numai cu marile realizari ale Portugaliei in fotbalul mondial in era c ronaldo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează