INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo l-a menționat și pe Lionel Messi în controversatul interviu din Anglia: „Vă puteți imagina asta?”

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi
Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 09:43 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 10:17

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a vorbit la superlativ despre Lionel Messi (35), marele său rival din ultimul deceniu.

Întrebat despre Messi și relația dintre ei, Cristiano a avut numai cuvinte de laudă. Nu l-a catalogat pe Messi drept un prieten, dar a spus că relația lor este una foarte bună, amicală.

Ovidiu Burcă dă detalii din culise: „În vestiar a fost o furtună! Dar aș fi regretat toată viața dacă nu aș fi venit acum la Dinamo”
dinamo
Ovidiu Burcă dă detalii din culise: „În vestiar a fost o furtună! Dar aș fi regretat toată viața dacă nu aș fi venit acum la Dinamo”

Cristiano Ronaldo: „Messi este magic! El și Zidane, cei mai buni jucători pe care i-am văzut”

Un jucător uimitor, magic, de top! Am împărțit scena timp de 16 ani. Imaginați-vă asta, 16 ani. Am o relație grozavă cu el. Nu suntem prieteni, nu cum îmi imaginez eu un prieten, adică să vină la mine acasă, să vorbim la telefon, dar e ca un coechipier de-ai mei.

E un tip pe care-l respect pentru felul în care a vorbit despre mine de-a lungul timpului. Soția lui și iubita mea se respectă, sunt ambele din Argentina. Ce pot spune despre Messi? Un băiat grozav care face chestii minunate pentru fotbal.

E probabil cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată, alături de Zidane, mă refer la cei împotriva cărora am jucat”, a precizat Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan, conform Daily Mail.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au marcat ultimii 15 ani din fotbalul internațional, cu 12 Baloane de Aur între ei - 7 pentru argentinian, 5 pentru Cristiano. Aceștia au fost rivali în Spania, când Messi evolua pentru Barcelona, iar Ronaldo la marea rivală Real Madrid.

La rândul lui, Messi a vorbit în termeni elogioși despre Ronaldo de fiecare dată când a fost întrebat.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Sadio Mane, out de la Mondial! Nici vracii nu l-au ajutat pe starul Senegalului!

Acuzații șoc înainte de startul Mondialului! Qatar ar fi mituit 8 jucători cu o sumă colosală pentru a câștiga primul meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close