INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Cristiano Ronaldo n-a mai marcat, dar tot a ieșit în evidență la Al-Nassr: două pase de gol cu Al Taawon

Cristiano Ronaldo // Foto: Imago
Cristiano Ronaldo // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 19:14 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 21:27

Cristiano Ronaldo (38 de ani), care etapa trecută reușise un poker în deplasare cu Al Wehda (4-0), a rămas astăzi fără gol marcat pentru Al-Nassr. Echipa sa a câștigat, totuși, în meciul de pe teren propriu cu Al Taawon (2-1).

Atacantul portughez a influențat ambele reușite ale gazdelor, semnate de Abdulrahman Ghareeb (17) și Abdullah Madu (78). CR7 s-a aflat de fiecare dată în rolul de servant și a oferit pasele decisive, primele ale sale de când s-a transferat în Arabia Saudită.  

VIDEO. Rezumat: Al Nassr - Al Taawon 2-1

În cele patru partide disputate până acum în campionat, Cristiano are 5 goluri înscrise în 360 de minute. E al doilea meci în care nu scutură plasa porții adverse.

Moment inedit la finalul meciului în care Cristiano Ronaldo a marcat de 4 ori » Ce i-a cerut superstarul portughez arbitrului partidei
AL NASSR
Moment inedit la finalul meciului în care Cristiano Ronaldo a marcat de 4 ori » Ce i-a cerut superstarul portughez arbitrului partidei

Cursă strânsă în Arabia Saudită: Al-Nassr e pe primul loc

Victoria cu Al Taawon o menține pe Al-Nassr pe primul loc în prima ligă din Arabia Saudită. Totuși, cursa pentru titlu este foarte strânsă: trei echipe au în acest moment același număr de puncte! Al Nassr, Al-Itthiad și Al Shabab sunt pe primele trei locuri, în această ordine, toate cu câte 40 de puncte. Diferența dintre ele este facută de golaveraj.

Al Nassr și Al-Ittihad au un meci mai puțin disputat, față de Al Shabab și se pot desprinde. În cursa pentru titlu mai poate intra și Al-Hilal, care se află acum pe locul 4, cu 32 de puncte, însă are cu două meciuri mai puțin față de primele două clasate și trei mai puțin față de Al Shabab.

13meciuri din actualul sezon mai are de disputat Al-Nassr în prima ligă din Arabia Saudită

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Atac la arbitraj după Barcelona - Manchester United 2-2. Ambii antrenori s-au plâns de greșeli ale centralului Mariani și ale VAR-ului Pairetto

Scandalul din Spania ia proporții! Suma plătită de Barcelona șefului arbitrilor ar fi fost de aproape 7 milioane!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close