INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cristiano Ronaldo e convins că este cel mai bun fotbalist din lume: "Nimeni nu se poate compara cu mine!"

Cristiano Ronaldo 
(foto: Guliver/Getty Images)
Cristiano Ronaldo (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 18 martie 2018 11:43

Odată cu lansarea noilor sale ghete Nike Mercurial Superfly, Cristiano Ronaldo (33 de ani), starul lui Real Madrid, a oferit un interviu pentru celebra companie americană în care a vorbit despre începuturile sale fotbalistice, dar şi despre momentul în care şi-a dat seama că poate deveni un jucător de succes al lumii.

"Încă de la început visam să devin cel mai bun jucător din lume. Prietenii se uitau la mine şi întrebau «Ce vrei să zici?». Jucam de plăcere, pentru distracţie, dar în mintea mea ştiam că am potenţial. Am început să cred tot mai mult acest lucru când am ajuns în Manchester", a declarat Ronaldo.

439 de goluriîn 428 de apariţii pentru Real Madrid a reuşit Cristiano Ronaldo, de la sosirea pe "Santiago Bernabeu", în 2009

Mai mult, cvintuplul câştigător al Balonului de Aur nu s-a ferit să se laude cu performanţele sale:

"Nu prea văd mulţi jucători cu talentul, dedicarea şi etica muncii mele. Nimeni nu se poate compara cu mine, nimeni nu poate fi precum Cristiano Ronaldo. Tu vei fi tu, iar eu voi fi eu", a încheiat CR7, potrivit Marca.

Ajuns la 33 de ani, Cristiano a câştigat orice şi-ar fi putut dori pe plan individual şi cu echipa de club. În plus, în 2016, fotbalistul lui Real Madrid şi-a trecut în cont şi un trofeu deosebit de important alături de naţionala Portugaliei - Campionatul European.

surse: marca.com, thesun.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează