CAMPIONATE  ·  ITALIA

Cristiano Ronaldo e furios: „Am avut autorizaţie. Nu am încălcat niciun protocol. Totul e o minciună!”

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 18:46 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 19:53

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, a fost depistat pozitiv în Portugalia, la națională, dar s-a întors la Torino deși era infectat cu coronavirus. „A încălcat protocolul sanitar”, afirmase ministrul italian al sportului.

Cristiano Ronaldo a încălcat măsurile de siguranță la începutul lui octombrie, când a refuzat să intre în izolare la Torino, când doi membri ai staffului bianconero ieșiseră pozitiv la testul anti COVID-19. Atunci, e plecat în Portugalia, la națională.

Miercuri, deși trecuse doar o zi de când se descoperise că este și el infectat și ar fi trebuit să rămână în carantină la Lisabona, atacantul lui Juventus s-a întors în Peninsulă. A închiriat un „zbor sanitar”, iar de la aeroport a fost dus acasă cu o ambulanță. Însă ieri, ministrul italian al sportului, Vincenzo Spadafora, declara: „A încălcat protocolul!”.

Cristiano Ronaldo: „Totul e o minciună”

Furios, lusitanul în vârstă de 35 de ani a negat: „Nu am încălcat niciun protocol. Totul e o minciună. Ei mă acuză că am violat legea italiană, dar eu și echipa mea aveam o responsibilitatea, am făcut totul bine”, a declarat Cristiano Ronaldo live, pe Instagram. L-a înțepat și pe Spadafora: „Totul a fost cu autorizație, mai ales pentru acel domn italian al cărui nume nu-l voi spune. E o minciună, am respectat protocolul”.

Soarele ajută mult. Când am posibilitatea, stau 20-30 de minute la soare. E important în această perioadă să iei vitaminele C și D, omega 3... Să mănânci bine, multe legume, fără dulciuri, să dormi bine, opt-nouă ore, și să faci sport. Multora nu le place sportul, dar și simplul mers contează. Ca să rezistăm, trebuie să avem un sistem imunitar puternic.
Cristiano Ronaldo

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:În 2010 lua aurul la bârnă, acum e de nerecunoscut. Cum arată și ce a ajunsă să facă pentru bani Ana Porgras
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 2
Mioveni - Universitatea Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Roma
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1