INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎNȘELĂTORIE

Cristiano Ronaldo, victima unei escrocherii! Ce sumă a pierdut starul portughez

Cristiano Ronaldo // FOTO: Imago
Cristiano Ronaldo // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 14:05 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 14:08

Cristiano Ronaldo (36 de ani), atacantul lui Manchester United, a fost victima unei înșelătorii în trecut.

Presa internațională scrie între 2007 și 2010, perioadă în care a activat la Manchester United și Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost lăsat fără 300.000 de euro.

Cristiano Ronaldo victima unei escrocherii

Astfel, o angajată a urnei agenții de turism din Porto a avut acces la datele bancare ale lui Ronaldo și a rezervat mai multe de 200 de călătorii, rezultând o pagubă de 280.000 de euro, pe care startul portughez nu a remarcat-o însă.

Agenția de turism face parte din compania Gestifute și se ocupa de călătoriile jucătorilor reprezentați de firmă și cele ale  familiilor acestora. 

Angajata de 53 de ani nu l-a înșelat doar pe Cristiano Ronaldo. Pe lista victimelor acesteia se mai numără impresarul Jorge Menedes, Nani sau Manuel Fernandes, care au pierdut o sumă totală de 350.000 euro.

Femeia a fost de acord să returneze banii furați, astfel că a primit doar închisoare cu suspendare. În 2017 a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare și returnează și în prezent sumele furate.

Ronaldo, de neoprit la Manchester United

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a marcat din nou pentru Manchester United, în victoria trupei lui Ole Gunnar Solskjaer cu West Ham, scor 2-1. CR7 a punctat acum pe stadionul Olimpic din Londra, în runda #5 din Premier League, când gazdele conduceau cu 1-0.

Astfel, Ronaldo a ajuns la 4 goluri în 3 meciuri de când a revenit la Manchester United. Stadionul lui West Ham este cel cu numărul 66 pe care Ronaldo marchează în TOP 5 Europa. Din 2003/04, adică din sezonul în care portughezul a debutat pentru „diavoli”, niciun jucător nu a marcat pe mai multe arene. Ibrahimovic îl secondează în acest top (64).

De la revenirea în Anglia, Ronaldo a mai marcat cu Newcastle, „dublă”, și cu Young Boys, în Champions League.

VIDEO  Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United 

Citește și: 

Răzvan Marin, cel mai bun start de sezon al carierei la club! Italienii se înclină: „Un assist delicios, de mare rafinament”

Situația alarmantă la Real Madrid: s-a „rupt” încă un titular! 7 jucători ai madrilenilor, indisponibili

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  21 Septembrie 2021, 02:07

Cocalardo e un infractor si o rusine pentru fotbal, peste tot unde a mers era dat ordin ca si coechipierii sa fie *** si ca niciunul nu avea voie sa dea gol inafara de el.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  20 Septembrie 2021, 18:44
Postat de Mihai Marius pe 20 Septembrie 2021, 16:39

*** de banii ăia . Dacă stia românește nu luațeapă! Ca si dadea seama, din numele firmei , imediat , cu cine are de a face:)))

Atunci dădea teapa. Nici vorba sa ia!

doxin
doxin  •  20 Septembrie 2021, 17:26

Deci voi scrieti in 2021 despre ceva ce s-a intamplat intre 2007 si 2010..ce suma a pierdut? Nici una din moment ce banii au fost returnati.. Super articol!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează