INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Ronaldo, motivat și la 36 de ani: „Voi juca la acest Euro ca și cum ar fi primul”

Ronaldo, motivat și la 36 de ani: „Voi juca la acest Euro ca și cum ar fi primul”
Ronaldo, motivat și la 36 de ani: „Voi juca la acest Euro ca și cum ar fi primul”

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2021 10:43 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 11:41

Cristiano Ronaldo (36 de ani) e supermotivat înainte de Euro: „Suntem campionii în exercițiu, printre candidații la trofeu. Dar nu vreau să facă promisiuni sau pronosticuri”.

Portugalia își începe parcursul la Euro marți, la Budapesta, contra Ungariei, dar Ronaldo abia așteaptă competiția. Se simte, la 36 de ani, la fel de tânăr la în 2004, când a debutat. 

„Am aceeași mare motivație și voi evolua ca și cum ar fi primul meu turneu. Nu doresc să fac promisiuni sau pronosticuri, vom juca fiecare meci doar la victorie!”, anunță Cristiano.

Îl întrece Cristiano Ronaldo pe Platini?

Căpitanul lusitanilor știe că are un blazon de apărat: „Suntem campionii în exercițiu și, din nou, printre candidatele la titlu, chiar dacă ne așteaptă multe meciuri dificile și respectăm fiecare națională”. 

Cristiano mai are nevoie de-un singur gol pentru a deveni cel mai prolific marcator din istoria Euro, depășindu-l astfel pe Michel Platini (ambii au câte nouă reușite).

Și mai are un obiectiv atacantul lui Juventus. Să-l ajungă pe iranianul Ali Daei în topul celor mai buni realizatori al naționalelor mondiale. Îi mai despart doar cinci goluri: 104 la 109!

Citește mai știri din fotbalul internațional:

Supărare în Austria! Primul lor meci la București nu se dispută cu casa închisă

Ștefan Radu a demonstrat că nu este rupt de România » Vacanță în țara natală pentru jucătorul lui Lazio

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează