INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cristiano Ronaldo, cel mai slab sezon din ultimii 11 ani » Încă nu a marcat în 2022

Cristiano Ronaldo, cea mai slabă formă din ultimi 11 ani
Cristiano Ronaldo, cea mai slabă formă din ultimi 11 ani

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 19:14 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 19:18

Cristiano Ronaldo (37 de ani), superstarul lui Manchester United, traversează cea mai slabă formă din ultimii 11 ani. Lusitanul are 5 meciuri consecutive fără gol marcat, iar ultima sa reușită datează din 30 decembrie 2021.

Cristiano nu a mai traversat o astfel de secetă din 2010, când între lunile mai și septembrie a bifat 5 meciuri consecutive fără să înscrie, în tricoul lui Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, fără gol în 2022

Ultimul gol marcat de Ronaldo a fost pe 30 decembrie, într-un meci de Premier League cu Burnley, încheiat cu scorul de 3-1 pentru „diavoli”. De atunci, superstarul portughez a jucat 5 meciuri pentru Manchester United în care nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv.

Vești bune pentru Real Madrid »  Benzema a revenit la antrenamente și e apt pentru duelul cu PSG din Liga Campionilor
REAL MADRID
Vești bune pentru Real Madrid » Benzema a revenit la antrenamente și e apt pentru duelul cu PSG din Liga Campionilor

Ronaldo a fost cel mai aproape de gol pe 4 februarie, când a ratat un penalty în minutul 20 al meciului din Cupa Angliei dintre Manchester United și Middlesbrough. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar echipa din liga secundă engleză a reușit să îi elimine pe „diavoli” după loviturile de departajare (8-7). Cristiano a transformat unul dintre penalty-uri, dar acel gol nu este luat în considerare de către statistici.

Ronaldo, doar rezervă la ultimul meci de Premier League

Antrenorul lui Manchester United, Ralf Rangnik, l-a lăsat pe banca de rezerve pe Ronaldo la ultimul meci de Premier League, returul cu Burnley. Lusitanul a intrat pe teren abia în minutul 68, dar nu a reușit să își ajute echipa, care a terminat partida la egalitate, scor 1-1.

„Diavolii” sunt momentan pe locul 6 cu 39 de puncte, dar sunt doar la o lungime în spatele lui West Ham, echipa de pe locul 4, ultimul ce duce în Champions League. Manchester United are și un meci în minus față de „ciocănari”.

Clasamentul din Premier League este condus de Manchester City, cu 60 de puncte după 24 de etape. Liverpool este pe locul 2, la 9 lungimi de „cetățeni”, dar cu un meci mai puțin disputat. Podiumul este completat de Chelsea, care a acumulat 47 de puncte în 24 de meciuri.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

O vedetă a Barcelonei, pe picior de plecare » Superstarul se teme că va pierde prim-planul după noile achiziții ale catalanilor

Ionuț Radu va pleca de la Inter la sfârșitul sezonului. Agentul său a dezvăluit ce îl nemulțumește cel mai tare pe român

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  12 Februarie 2022, 09:23

E normal sa ajunga aici,totusi are 37 de ani si nu e portar.

dvd1
dvd1  •  12 Februarie 2022, 04:52

se transfera la Dinamo liber de contract si o sa accepte sa joace pe 1000 euro pe luna

ripensistu
ripensistu  •  11 Februarie 2022, 21:41

Gloaba mileniului si hot de baloane alaturi de cocalarul de la Qatar Saint Germain.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează