INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANUNȚ

Cristiano Ronaldo și Georgina, din nou părinți » Anunțul a fost făcut de startul portughez, care ajunge astfel la 6 copii

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 18:08 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 18:26

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și Georgina Rodriguez (27 de ani) vor fi din nou părinți.

Startul portughez de la Manchester United și iubita acestuia au anunțat pe contul de Instagram că vor fi părinți, urmând a avea gemeni.

„Suntem încântați să vă anunțăm că vom avea gemeni. Abia așteptăm să vă întâlnim”,  a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.

Cei doi mai au împreună o fată, Alana Martina, care s-a născut în 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano jr. (11 ani) și gemenii Eva și Mateo (2017), toți făcuți cu mame surogat.

+44 FOTO

Cristiano Ronaldo vrea 7 copii

Recent, atacantul dezvăluia că vrea 7 copii, la fel ca numărul pe care l-a purtat în aproape toată cariera. „Vreau 7. E numărul magic”, spunea Ronaldo într-un interviu pentru France Football.

„Pe mine și pe Cristiano ne face fericiți să avem grijă de copii. Eu îi duc la școală, îi iau și îi ajut la teme. Îi iubesc pe toți la fel de mult. Vreau ca ei să primească o educație bună și multă iubire”, spunea în 2020 Georgina.

Georgina și Cristiano Ronaldo sunt împreună din ianuarie 2017.

Georgina Rodriguez, întrebată despre căsătoria cu Cristiano Ronaldo: „Ojalá”

În „teaserul” publicat de Georgina Rodriguez pe Instagram apar cadre intrigante din viitorul documentar Netflix.

În imaginile împărtășite de modelul argentinian, Georgina este întrebată de prieteni despre o eventuală nuntă cu Cristiano Ronaldo. Răspunsul ei? „Nu depinde de mine. Ojalá”. Ojalá înseamnă „Cu voia lui Dumnezeu”, fiind o expresie adaptată din limba arabă.

+44 FOTO

Citește și: 

Walter Zenga are priză la românce! A cucerit o femeie cu 30 de ani mai tânără: e fotomodel!

Un fotbalist român care a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid participă la „Insula Iubirii” în Spania

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Cuvinte distrugătoare la adresa lui: “Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu. M-am săturat de mizeria lui”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează