INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED

FOTO Ronaldo i-a enervat azi pe fanii lui United: „Nici Pogba nu făcea așa ceva! Nu-ți pasă ce reprezinți”

Cristiano Ronaldo / foto Imago Images
Cristiano Ronaldo / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 20:42 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 21:37

Cristiano Ronaldo (37 de ani), titular în amicalul Manchester United - Rayo Vallecano 1-1, i-a enervat pe fanii „diavolilor”, după ce a apărut informația că portughezul ar fi plecat de la stadion înainte de finalul partidei.

„Regele joacă duminică”, scria Ronaldo pe Instagram zielele trecute. El i-a anunțat pe șefii lui United că vrea să plece în această vară pentru a juca în Champions League, nu și-a găsit momentan echipă și a ținut să joace în ultimul amical al verii.

Drăgulescu, legătură ascunsă cu sportiva considerată „mâna dreaptă” a lui Putin: „Ne întâlneam la competiții. Avea tot «pachetul»!”
Dezvăluiri
Drăgulescu, legătură ascunsă cu sportiva considerată „mâna dreaptă” a lui Putin: „Ne întâlneam la competiții. Avea tot «pachetul»!”

Cristiano Ronaldo i-a înfuriat pe fanii lui Manchester United

Primit bine în „Teatrul viselor” de majoritatea spectatorilor, Ronaldo a fost schimbat la pauză, întrucât s-a antrenat doar în ultima săptămână și nu e pus la punct cu pregătirea fizică. 

Conform Daily Mail, un suporter a postat pe Twitter fotografii în care Ronaldo pare că părăsește stadionul înainte de finalul amicalului dintre United și Rayo. 

Ulterior, fanii echipei antrenate de Erik ten Hag s-au revoltat pe rețelele de socializare: „Lipsă de respect! Nici măcar Pogba nu făcea așa ceva”; „Se vede foarte rău. Lipsă de profesionalism. Nu-ți pasă ce reprezinți, trebuie să fii un exemplu pentru tineri!”.

Cu o săptămâna înainte de startul Premier League, Manchester United a programat un test cu Rayo Vallecano pe Old Trafford, 1-1 scor final, marcatori Diallo, respectiv Alvaro Garcia. Ronaldo a avut o ocazie de gol în prima repriză.

Ronaldo forțează plecarea de la Manchester United

La un an de la întoarcerea la Manchester United, Cristiano vrea să plece din dorința de a evolua în Champions League sezonul viitor, fapt imposibil cu „diavolii”, calificați doar în grupele Europa League.

Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, a negociat săptămânile precedente cu Chelsea și Bayern Munchen, fără succes însă. Impresarul l-a propus pe Cristiano și la Atletico Madrid, dar conducerea spaniolilor a negat vehement un posibil transfer al starului lusitan.

Ronaldo și-a prelungit vacanța din această vară invocând „probleme personale”. Astfel, Cristiano a ratat cea mai mare parte din stagiul de pregătire și toate meciurile amicale disputate de Manchester United până duminică.

24 de goluria reușit Ronaldo la United sezonul trecut, în 38 de apariții

Deaconu a devenit viral în Polonia » Cum l-a prezentat noua echipă: „El e adevăratul Ronaldo”

Starul lui Arsenal ar fi fotbalistul din Premier League acuzat de viol: „Nici o secundă nu a zis că am mințit”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
alex0220
alex0220  •  01 August 2022, 10:34

nu cred ca e Ronaldo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează