INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo i-a transmis un mesaj clar lui Sarri: „Cu ei 2 vreau să joc în atac”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 19:14

Juventus a învins-o pe Leverkusen, scor 2-0, și s-a calificata în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cristiano Ronaldo (34 de ani), marcatorul unui gol, a declarat că i-ar plăcea să facă pereche în ofensiva campioanei Italiei cu Paulo Dybala și Gonzalo Higuain.

Maurizio Sarri e pus într-o situație dificilă de afirmația starului Ronaldo. Contestat de o parte a fanilor pentru rezultatele ezitante din Serie A, antrenorul italian se vede pus și în fața unei dispute în vestiar.

„Când joc cu Dybala și Higuain, simt că ne înțelegem grozav, că există chimie. Îmi place să fim toți trei pe teren. Ne simțim bine pe teren, dar decizia îi aparține antrenorului și trebuie să o respectăm oricare ar fi.  

Eu mă simt bine, problemele fizice au trecut. Am trecut prin 4 săptămâni de durere, acum sunt bine. Echipa a început să joace, am fost consistenți în repriza secundă de la Leverkusen. Am câștigat grupa. Sunt mult mai încrezător acum”, a declarat Ronaldo pentru site-ul oficial al lui Juventus. 

„Real Madrid e într-o formă extraordinară, dar dacă mă întrebați pe mine, aș prefera să ne întâlnim cu ei într-o fază mai avansată. În finală ar fi perfect”
 - Cristiano Ronaldo

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close