INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cristiano Ronaldo, idolatrizat de puştiul-minune al lui Manchester United: ”Îl copiez, vreau să ajung ca el”

Cristiano Ronaldo, foto: reuters
Cristiano Ronaldo, foto: reuters

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 18:15

Cristiano Ronaldo îi impresionează nu doar pe coechipieri şi pe fani, ci şi pe jucători ce-ar putea deveni rivalii portughezului.

Adnan Januzaj, 18 ani, tînărul star al lui Manchester United, a admis că a tras cu ochiul la antrenamentele lusitanului în perioada în care acesta a îmbrăcat tricoul "diavolilor" şi fotbalistul a recunoscut că Ronaldo este modelul său în carieră.

"Cînd a ajuns la Manchester, Cristiano Ronaldo nu era foarte puternic, însă, într-un an, în urma unor antrenamente asidue, a ajuns foarte tare. Şi a continuat şi continuă să se pregătească neobosit. Trebuie să lucrez şi eu din greu la sala de forţă, încerc să urmez acelaşi tip de antrenamente", a spus Januzaj pentru United Inside.

"Mă uit şi acum la Cristiano cum se mişcă şi vreau să fac şi eu la fel. Este un fotbalist total", a comentat belgianul care a marcat 4 goluri în Premier League pentru Man United.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua_blatista
steaua_blatista  •  09 Mai 2014, 18:43

Copia nu are valoare, tinere .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează