INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo îi dă replica lui Eusebio: "Nu trebuie să fie trist"

foto: zimbio.com
foto: zimbio.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 17:50

După ce ieri Eusebio a spus că este o greşeală comparaţia cu Ronaldo, astăzi a venit rîndul fotbalistului lui Real Madrid să răspundă.

Cristiano a declarat că fostul fotbalist Eusebio nu ar trebui să fie supărat pentru că jucătorul de la Real Madrid l-a depăşit în ierarhia celor mai buni marcatori din istoria selecţionatei Portugaliei: "Recordurile sînt pentru pentru a fi depăşite şi nu trebuie să fie trist. Eusebio va fi mereu Eusebio, iar Cristiano va fi mereu Cristiano. El nu trebuie să fie trist pentru că mereu va fi acolo, în frunte", a declarat Ronaldo.

Ieri, Eusebio a acuzat actualul sistem şi comparaţia cu Ronaldo: "Nu poţi face comparaţia. Este o greşeală, pentru că am jucat 60 de meciuri pentru a marca 41 de goluri. În prezent, cineva m-a depăşit, dar este mult mai uşor să înscrii goluri în faţa unor adversari modeşti. Eu n-am jucat niciodată împotriva unor ţări precum Liechtenstein sau Azerbaidjan".

Cristiano Ronaldo a ajuns la 43 de goluri pentru naţionala Portugaliei, în timp ce Eusebio are 41. Primul este Pauleta, cu 47 de reşite.

 

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
monere1980
monere1980  •  09 Octombrie 2013, 23:26
Postat de whitecollar pe 09 Octombrie 2013, 19:30

mai degraba i-as vedea calitatile in fata suporterilor decat neprezentarea la unele gale care nu reprezinta nimic. spre exemplu atitudinea cu suporterul turc sau cea de la miami sau cu baietelul lui din flori sau cu madeira... cristiano ronaldo o fi cum o fi pe teren, dar in afara lui e un exemplu si macar isi plateste toate taxele fara scandal...

si ai uitat sa adaugi ca este un nesimtit. Daca tu ai fi mare fotbalist si te-ar invita UEFA la nu stiu ce ceremonie te-ai duce? Sau ti s-ar rupe de UEFA si de toti ceilalti care sint oricum mai importanti ca tine? E nesimtit si punct!

monere1980
monere1980  •  09 Octombrie 2013, 23:22
Postat de drimmero pe 09 Octombrie 2013, 18:41

poate avea alte probleme mai importante, nu cred ca s-a simtit Ribery jignit de absenta lui Ronaldo. e departe de a fi perfect dar e un om bun, si are ceva ce multora lipseste: coloana vertebrala!

nope, tocmai ca n-o are. Daca ar avea coloana vertebrala ar intelege ca-i un amarat de jucator de fotbal, nu un VIP ca sa decida singur si cand i se scoala unde trebuie sa fie prezent si unde nu.

monere1980
monere1980  •  09 Octombrie 2013, 23:21
Postat de kobritzzzaaa pe 09 Octombrie 2013, 18:40

Pai s-a saturat si omul sa tot ii ia altii fata, asta nu e nesimtire, cel mult e o frustrare, frustrare la care el raspunde pozitiv pe teren si pentru asta trebuie sa fie apreciat(de spectatorii neutri ma refer, nu de suporterii barcelonei, pe care binenteles ca raspunsurile lui pe teren ii frustreaza).

lasa ba ca si altii s-au saturat sa piarda trofee dar n-au refuzat invitatiile UEFA ca nesimtitul asta. E needucat, arogant si ingamfat, nu-i mai luati voi apararea ca v-ar scuipa in fata daca v-ati intalni cu el

Vezi toate comentariile (14)
Comentează