INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo, întâlnire cu Florentino Perez » Starul lui Real îi va prezenta oferta astronomică de la PSG

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 iunie 2017 16:08

Afectat de scandalul cu Fiscul spaniol, în care e acuzat că nu ar fi plătit taxe de 14,7 milioane de euro, Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Real Madrid.

Presa din Spania anunță că portughezul va avea o întâlnire cu Florentio Perez, președintele lui Real Madrid, după terminarea Cupei Confederațiilor.

Se pare că Ronaldo va merge la discuții prezentând o ofertă clară de la PSG, club care este dispus să ofere 200 de milioane de euro pentru starul portughez.

După ce Jose Mourinho le-a interzis șefilor lui Manchester United să negocieze pentru achiziția lui Ronaldo, PSG pare cea mai posibilă destinație a jucătorului de la Real.

Luni, Florentino Perez a dat asigurări că Real Madrid nu a primit nicio ofertă pentru Cristiano Ronaldo și că încă nu a discutat cu vedeta madrilenilor după izbucnirea scadalului.

22.500.000 €este salariul anual pe care îl câștigă Cristiano Ronaldo la Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează