INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INSTAGRAM

Cristiano Ronaldo, ironizat după poză postată cu pătrățelele la vedere: „E photoshopată! Parcă are sutien”

Cristiano Ronaldo, foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2020 10:15

Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus, promovează EMS Sixpad, un aparat pentru tonifierea musculaturii abdominale, dar a devenit ținta ironiilor pe Instagram.

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist activ care câștigă un miliard de dolari și prima persoană care depășește 200 de milioane de followers pe Instagram, își folosește conturile pe rețelele de socializare mai ales pentru reclame.

În ultima postare, în care apare stând pe scări, promovează EMS Sixpad, un aparat de fitness cu electrostimulare pentru tonifierea abdomenului, dar care este folosit și pentru musculatura brațelor, pieptului și a picioarelor. 

„Antrenament acasă. Rămâi în formă și rămâi pozitiv", comentează atacantul portughez al lui Juventus. Într-o zi, a adunat peste 7,5 milioane de like-uri.

Cristiano Ronaldo, ironizat după poză postată cu pătrățelele la vedere: „E photoshopată! Parcă are sutien”

Mulți followers au remarcat ceva anormal la această fotografie. „E photoshopată", scrie unul dintre ei, fapt observat și de alții: „Imagine trucată". Alți fani se amuză. De la „am crezut că poartă sutien" la „mi s-a părut pentru o secundă că are bikini".

218 milioanede followers are Cristiano Ronaldo pe Instagram

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Măsuri bizare în Bundesliga! De ce RB Leipzig a adus o scară de avion pe stadion, la meciul de azi cu Freiburg

Deznodământ în Belgia » Sezonul în curs, încheiat cu Brugge campioană!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
georgen77
georgen77  •  16 Mai 2020, 10:48

Omul face 1mld de € pe an și ăștia comentează aiurea in tramvai...vai de capu’ lor de looseri...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează