INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo dezvăluie ce l-a întrebat fiul cel mare după ce United l-a scos din lot și continuă războiul cu Ten Hag: „Bla, bla. Spune asta doar pentru presă!”

Cristiano Ronaldo și antrenorul lui de la Manchester United, Erik ten Hag // foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo și antrenorul lui de la Manchester United, Erik ten Hag // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 noiembrie 2022 09:01 / Actualizat vineri, 18 noiembrie 2022 14:17

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a comentat scandalul cu antrenorul Erik ten Hag, care a dus la înlăturarea lui din lot la meciul cu Chelsea de pe 22 octombrie. Portughezul a dezvăluit cum a reacționat băiatul său cel mare, Cristiano Jr, când a aflat că tatăl lui este suspendat. 

Pe 19 octombrie, la 2-0 cu Tottenham, Cristiano Ronaldo a refuzat să intre pe teren pe final, în ultimele minute ale meciului, sfidându-l astfel pe antrenorul Erik ten Hag.

Portughezul a părăsit stadionul înainte de fluierul final, iar antrenorul și conducerea lui Manchester United au decis să-l scoată din lot pentru următoarea partidă, 0-1 cu Chelsea pe 22 octombrie.

Joi seara, în cadrul interviului cu jurnalistul britanic Piers Morgan, Ronaldo a dezvăluit că și-a prezentat scuzele față de coechipieri și a afirmat că regretă parțial decizia luată la acea vreme. În plus, a dezvăluit cum a reacționat băiatul său cel mare, Cristiano Junior (12 ani), atunci când a aflat că tatăl lui este suspendat.

Vâlvă înainte de Mondial! Un jurnalist britanic susține că Qatar ar fi mituit 8 jucători, un specialist în dezinformări pune la îndoială acuzațiile
QATAR 2022
Vâlvă înainte de Mondial! Un jurnalist britanic susține că Qatar ar fi mituit 8 jucători, un specialist în dezinformări pune la îndoială acuzațiile

Cristiano Ronaldo: „Nu poți să mă bagi pe teren doar pentru trei minute!”

„Să fiu sincer, e ceva ce regret, că am plecat din stadion. Probabil, sau poate nu, nici nu știu. E dificil să spun 100%, dar hai să zic că regret. În același timp, am fost provocat de antrenor.

Nu e posibil ca un antrenor să mă bage pe teren doar pentru trei minute. Îmi pare rău, dar nu sunt genul ăsta de jucător, știu ce pot oferi echipei.

Cred că a fost o strategie a clubului. Am fost foarte, foarte, foarte dezamăgit de ce a comunicat clubul. Să fiu sincer, n-am avut niciodată probleme cu vreun club sau vreun antrenor. Iar ei m-au suspendat pentru trei zile, o pedeapsă excesivă. Păcat”, a precizat Cristiano.

Manchester United a inițiat în această dimineață măsuri adecvate ca răspuns la interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo în presă. Nu vom face alte comentarii până când procesul se va încheia.

- Comunicat emis de Manchester United în această după-amiază

Cristiano Ronaldo: „Cristiano Junior m-a întrebat: «Tăticule, cum să nu te comporți cum trebuie?»”

„Îmi amintesc că am ajuns acasă, Cristiano Jr. m-a văzut și m-a întrebat «Tăticule, nu mergi la meci? I-am spus: «Nu, pentru că clubul m-a suspendat 3 zile». Iar el a răspuns: «Cum să te pedepsească când ești cel mai bun jucător din lume și nu vei juca?»

I-am transmis că «Nu voi juca pentru că nu m-am comportat cum trebuie». S-a uitat la mine confuz: «Tăticule, cum să nu te comporți cum trebuie, despre ce vorbești?»

Pe de-o parte, a fost bine, am fost mai relaxat. În același timp, am fost foarte dezamăgit... OK, regret ce am făcut, îmi prezint scuzele, nu sunt perfect și am făcut o greșeală. Dar suspendarea pentru 3 zile e exagerată! Și au oferit un subiect presei, ceea ce m-a dezamăgit cu adevărat.

Nu-mi spuneți că jucătorii de top, cei care vor totul, joacă doar 3 minute. Să fim serioși, este inacceptabil, mai ales după ce au zis anterior, că mă respectă. Mi-am prezentat scuzele față de colegi, am publicat ceva pe Instagram, am spus că regret că am plecat.

În același timp, nu regret că nu am intrat pe teren. Antrenorul nu m-a respectat. De asta relația noastră e cum e. Spune în presă că a venit la mine, bla bla, dar asta e doar pentru presă. Dacă nu mă respecți, nu te voi respecta”, a mai punctat atacantul portughez.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Guardiola, răspuns sec după interviul viral al lui Cristiano Ronaldo

Sadio Mane, out de la Mondial! Nici vracii nu l-au ajutat pe starul Senegalului!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează