INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

NEWS ALERT Ore decisive pentru Cristiano Ronaldo » Jorge Mendes a obținut acordul lui Juventus și a zburat să perfecteze transferul!

Cristiano Ronaldo (36 de ani) poate pleca astăzi de la Juventus. Manchester City trebuie să achite 25 de milioane de euro în schimbul portughezului.
Cristiano Ronaldo (36 de ani) poate pleca astăzi de la Juventus. Manchester City trebuie să achite 25 de milioane de euro în schimbul portughezului.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 17:59 / Actualizat joi, 26 august 2021 20:06

Cristiano Ronaldo (36 de ani) poate pleca astăzi de la Juventus. Manchester City trebuie să achite doar 25 de milioane de euro în schimbul portughezului!

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester City poate fi rezolvat în orele următoare. Jorge Mendes, agentul starului portughez, s-a întâlnit astăzi cu șefii lui Juventus și a obținut o valoare concretă pentru mutare. Campioana Angliei trebuie să achite astăzi 25 de milioane de euro, altfel Ronaldo devine netransferabil! Practic englezii au doar o fereastră de câteva ore la dispoziție pentru a face mutarea. Mendes a zburat de urgență în Anglia, pentru a obține banii necesari, titrează, de ultimă oră, ediția electronică a Gazzetta dello Sport. 

Spaniolii de la AS: „Acord între Ronaldo și Guardiola”

Cotidianul spaniol AS susține că Ronaldo și Manchester City s-au înțeles deja. Lipsea doar acordul din partea clubului Juventus. Cristiano ar urma să semneze un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023, iar salariul său ar urma să fie de 15 milioane de euro net/an.

Conform aceleași surse, City ar prefera un schimb de jucători, în loc să plătească o sumă de transfer. „Cetățenii” sunt dispuși să îl cedeze pe Raheem Sterling, dar torinezii au alt favorit, pe Gabriel Jesus.

Cristiano Ronaldo, principala țintă pentru Manchester City

Pep Guardiola a ratat transferul pentru care insistase în această vară. Tottenham nu i-a dat drumul lui Harry Kane, așa că managerul spaniol a trebuit să se reorienteze rapid. 

Informațiile venite în ultimele zile din anturajul lui Cristiano Ronaldo, conform portughezul ar dori neapărat să plece de la Juventus, au deschis o nouă pistă. Manchester City trebuie însă se se miște rapid. 

VIDEO Cristiano Ronaldo, momente incredibile în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri din fotbalul european: 

EXCLUSIV O echipă românească a vrut să boicoteze un meci european: „Am fost toți de acord să nu intrăm pe teren. Am fost amenințați, iar jucătorii importanți s-au răzgândit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ge0x
ge0x  •  27 August 2021, 11:11

Nu ii place Italia lu Ronaldo. Plus ca Juventus e o echipa slabă. Aduce jucători la număr. Nu aduc și ei 2,3 jucători tehnici.

tatastrumf
tatastrumf  •  27 August 2021, 03:06

Cel mai mare jucator e messi ! Sa il vedeti pe messi cum ii scoate 2 dinti lui maicon, intr-un meci cu Inter : https://www.youtube.com/watch?v=MA4RiXMpNBM Asta da jucator, messi ! Nu ca Ronaldo ! :))

steaua.libera
steaua.libera  •  27 August 2021, 00:28

Ce mă? Salariu €15mil pe an? Păi la Juve are 30. Și mai are un an de contract, adică nu e pe drumuri. Greu de crezut că ăla e salariul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează