INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL NASSR

Ce a strigat Cristiano Ronaldo în arabă, la prezentarea la Al Nassr » Inițial a uitat cuvintele

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 22:25 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 23:05

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost prezentat azi la noua sa formație, Al Nassr.

În Arabia Saudită, atacantul portughez a avut parte de o prezentarea fastuoasă, în fața a 20.000 de fani. După ce susținut o conferință de presă și și-a cunoscut colegii, CR7 a intrat pe stadion, pentru a fi prezentat fanilor.

Ce a strigat Cristiano Ronaldo în arabă

După un discurs în engleză și după ce le-a dat fanilor mingi cu autograful său, Cristiano a spus și două cuvinte în arabă.

Inițial, portughezul a uitat ce trebuia să spună și a avut nevoie de ajutorul celor doi prezentatori.

„Ana alamy!”, a strigat Ronaldo în fața fanilor. În traducere, înseamnă „Sunt mondial”. Potrivit Marca, aceste cuvinte sunt o referire la Al Nassr, care în lumea arabă este cunoscut drept „Clubul Mondial”.

Cristiano Ronaldo: „În Europa, munca mea e terminată”

În cadrul unei conferințe de presă, la care au participat președintele clubului, Musalli Al-Muammar, și antrenorul Rudi Garcia, Cristiano Ronaldo a vorbit despre transferul său și despre planurile pe care le are.

„Mă simt foarte bine. Am luat o decizie importantă. În Europa, munca mea e terminată. Am câștigat tot și am jucat la cele mai importante cluburi. Am bătut toate recordurile. E o nouă aventură pentru mine, aici în Asia. Fotbalul nu mai e la fel. Echipele sunt mai bine pregătite. Nu e finalul carierei pentru mine. Și nu țin cont de ce spun oamenii. Sunt foarte fericit să fiu. Știu că acest campionat e foarte puternic. Oamenii nu știu, dar am văzut multe meciuri. Sper să joc pe 5 ianuarie, dacă antrenorul crede de cuviință.

+43 FOTO

Contractul este unicat, pentru că eu sunt un jucător unic. Pentru mine e ceva normal”, a declarat Ronaldo.

„Sunt foarte mândru și sunt pregătit. Am venit aici să joc, să mă bucur și să câștig. Vreau să fac parte din cultura țării. Vreau să zâmbesc și să joc fotbal. Vreau să bat câteva recorduri și aici!

Când am luat decizia, familia m-a sprijinit, este foarte fericită. Am fost primiți incredibil, oamenii s-au purtat extraordinar cu mine și cu familia mea.

Este o mare oportunitate pentru mine. Nu doar în fotbal. Pot schimba mentalitatea noii generații. Am avut multe propuneri din Europa, Brazilia, SUA și Australia. Vin să ajut nu doar clubul, ci și această țară, fotbalul feminin, tot. Pot ajuta cu experiența mea. Vreau să o ofer o nouă viziune clubului și țării. De aceea am acceptat această propunere”, a adăugat portughezul.

Citește și: 

Ce gafă! Cristiano a greșit numele țării în care s-a transferat, chiar în conferință » N-a nimerit nici măcar continentul

Protestul unui campion mondial » Refuză să mai joace la echipa de club și vrea la Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
22robert03
22robert03  •  04 Ianuarie 2023, 08:44

Clubul mondial? Pentru printul mostenitor. Altul care adora sa se joace Football Manager.

parpalache
parpalache  •  04 Ianuarie 2023, 08:33

Credeam c-a strigat...Allah al akbar!Ca ce nu face omul pentru un ban gramada!

VanBasten
VanBasten  •  04 Ianuarie 2023, 06:05

A strigat in araba: "FCSB nu e Steaua", pronuntand gresit (dar in acelasi timp corect) ZcsB.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează