INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Cristiano Ronaldo, noi probleme cu poliția » Este anchetat acum de autoritățile din Coreea de Sud

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 15:00

Cristiano Ronaldo (34 de ani, atacant) are parte din nou de probleme. Autoritățile din Seul anchetează încalcarea contractului în privința meciului amical disputat între Juventus și starurile din Coreea de Sud.

Juventus a disputat vineri un amical la Seul contra vedetelor din campionatul Coreei de Sud, meciul terminându-se la egalitate, scor 3-3. Însă polemica a fost declanșată de absența lui Ronaldo din echipa italienilor.

Portughezul a rămas pe banca de rezerve a campioanei Italiei până la sfârșitul partidei, dar trebuia să joace cel puțin 45 de minute, potrivit contractului semnat înaintea partidei. Poliția din Coreea de Sud consideră acest caz drept o fraudă.

Totuși, este puțin probabil ca portughezul să fie nevoit să se întoarcă în Asia pentru un interogatoriu, întrucât autoritățile sudcoreene ar trebui să apeleze la Interpol sau să ia legătura la nivel de guvern, ceea ce ar fi exagerat pentru situația apărută.

Vezi și:

VIDEO Cristiano Ronaldo a devenit legendă Marca și admite: „Şi eu sufăr că am plecat de la Real Madrid” » Motivele din spatele deciziei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
abola
abola  •  01 August 2019, 15:16

Pai, ce treabă are Ronaldo? A semnat el contractul? Eventual poate fi penalizat clubul, respectiv Juventus. Dar si asta e o aberație.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează