INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  THE BEST FIFA AWARDS

Cristiano Ronaldo NU a votat pentru premiul „The Best” + Fanii portughezului au luat foc în social media: „Lipsă de respect!”

Cristiano Ronaldo (38 de ani), fotbalistul saudiților de la Al- Nasr, nu a votat pentru premiul „The Best”, câștigat de rivalul Lionel Messi (35 de ani). 
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo (38 de ani), fotbalistul saudiților de la Al- Nasr, nu a votat pentru premiul „The Best”, câștigat de rivalul Lionel Messi (35 de ani). Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 10:26 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 11:10

Cristiano Ronaldo (38 de ani), fotbalistul saudiților de la Al-Nassr, nu a votat pentru premiul „The Best”, câștigat de rivalul Lionel Messi (35 de ani). 

  • Selecționerii și căpitanii tuturor echipelor naționale afiliate la FIFA au putut vota pentru premiul „The Best”.
  • Din România, 400 de jucători din Liga 1 și Liga 2 au votat FIFA FIFPro World XI. 

Lusitanul nu a făcut acest lucru, deși este căpitanul naționalei Portugaliei. În locul său a votat Pepe (40 de ani), veteranul din defensiva naționalei iberice și al doilea căpitan, informează cotidianul britanic Daily Mail. 

CFR Cluj și-a redus deficitul, dar tot patronul Varga o salvează! Pierdere de patru ori mai mică pentru campioană față de 2021
CFR CLUJ
CFR Cluj și-a redus deficitul, dar tot patronul Varga o salvează! Pierdere de patru ori mai mică pentru campioană față de 2021

Cristiano Ronaldo nu a votat pentru premiul „The Best”, câștigat de Lionel Messi 

Pepe l-a ales pe Kylian Mbappe (24 de ani), fotbalistul campioanei Franței, PSG, drept cel mai bun fotbalist al anului trecut. Pe locurile 2, respectiv 3, brazilianul care joacă pentru naționala Portugaliei a ales doi foști colegi de la Real Madrid: Luka Modric și Karim Benzema, după cum se arată într-un articol postat de cotidianul spaniol Marca. 

Roberto Martinez (49 de ani), noul selecționer al naționalei Portugaliei, și-a exprimat și el opțiunile de vot. Spaniolul l-a ales pe Lionel Messi drept cel mai bun fotbalist al planetei din 2022. TOP 3 a fost completat de Kevin de Bruyne, cu care a colaborat la naționala Belgiei, și Kylian Mbappe, 

Fanii lui Cristiano Ronaldo au „explodat” pe rețelele de socializare: „Lipsă de respect!”

Fanii lui Cristiano Ronaldo s-au arătat foarte indignați de un detaliu de la gala The Best FIFA Awards, organizată în Franța, la Paris. Pe ecran au rulat imagini cu mai mulți fotbaliști, iar cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a fost prezentat stând pe banca de rezerve. 

  • „Din nou, lipsă de respect față de Ronaldo”, 
  • „Nu e pentru prima dată când FIFA își arată lipsa de respect față de Ronaldo”, 
  • „Nu e bine pentru FIFA să patezi imaginea unei legende a fotbalului într-un astfel de mod. Există și alte videoclipuri cu el, de ce l-ai arăta stând pe banca de rezerve?”, 
  • „Cel mai mare for din fotbalul mondial a fost mereu împotriva lui Cristiano Ronaldo și, cu toate astea, el a fost mereu în top. E cel mai mare din istorie, distincție câștigată pe teren, nu oferită de alții”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor portughezului pe Twitter, potrivit Sport Bible. 
Cristiano Ronaldo NU a votat pentru premiul „The Best” + Fanii portughezului au luat foc în social media: „Lipsă de respect!”
Sursă foto: Twitter @MadridPreeti

Cristiano Ronaldo nu a prins echipa anului aleasă de FIFA pentru prima dată din 2007 încoace 

Cristiano Ronaldo nu a fost inclus în echipa anului aleasă de cei de la FIFA pentru prima dată din 2007 încoace. Iată cum a arătat echipa anului 2022: Courtois - Hakimi, Van Dijk, Cancelo - De Bruyne, Modric, Casemiro - Messi, Mbappe, Benzema, Haaland. 

Citește și: 

Basarab Panduru propune la națională un jucător de la FCSB: „Face lucruri bune. Ar trebui convocat”

Hristo Stoichkov l-a înțepat pe Cristiano Ronaldo: „Să vă spun de ce nu vreau să-i iau interviu” » Ce spune despre Hagi și Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  28 Februarie 2023, 16:42

Fanii lui Cristinel s-au ”ofuscat” fără sens!! Ce activitate a avut el, în ultimul sezon? A lustruit banca, s-a certat cu toți managerii de club, nimic nu-i convenea la club, iar acum se-întrece cu.....cămilele. Imaginea care-l înfățișează stând pe bancă, ilustrează perfect activitatea lui de anul trecut. Se analizează ce ai făcut în ultimul sezon, nu ce ai fost...cândva. A nu se confunda. El tot nu pricepe că vremea lui a trecut.

stefdomi
stefdomi  •  28 Februarie 2023, 14:49

Echipa anului 3-3-4?!?

magic4ever
magic4ever  •  28 Februarie 2023, 11:18

PSG are 3 fotbalisti in echipa ideala...ma mir ca a mai prins Van Dijk echipa anului, nu mai are prestatiile de acum cativa ani...Hernandez de la Milan este mult peste Cancelo si defensiv si ofensiv...la fel si Alphonso Davies...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează