INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lovit din toate părțile, Cristiano Ronaldo reacționează » Postarea de milioane de like-uri

Fotografia postată de Cristiano Ronaldo pe Instagram // foto: Instagram @ cristiano +49   FOTO
Fotografia postată de Cristiano Ronaldo pe Instagram // foto: Instagram @ cristiano

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 17:46 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 18:14

Cristiano Ronaldo (36 de ani), a rupt tăcerea după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor.

Imediat după meciul retur dintre Juventus și FC Porto din optimile Ligii Campionilor, câștigat de torinezi cu 3-2 (4-4 la general), criticile au început să curgă pentru CR7. Portughezul a fost înțepat atât în presa din Italia, cât și de nume din istoria recentă a lui Juventus. 

Cristiano Ronaldo: „Adevărații campioni nu cedează”

La câteva zile de la meciul de coșmar cu FC Porto, Cristiano Ronaldo a luat atitudine și a postat un mesaj pe Instagram cu care a adunat peste 4 milioane de aprecieri în doar 3 ore. 

„Mai important decât numărul de căzături pe care le iei în viață este cât de rapid și de puternic te pui pe picioare... Adevărații campioni nu cedează! Concentrarea noastră este deja pe meciul de la Cagliari, pe problemele din Serie A, pe finala Cupei Italiei și pe tot ce mai putem reuși în acest sezon.

Este adevărat că trecutul aparține muzeelor, dar din fericire, fotbalul nu uită... și nici eu nu o fac! Istoria nu poate fi ștearsă, este scrisă în fiecare zi cu rezistență, spirit de echipă, persistență și multă muncă grea. Iar cei care nu înțeleg asta nu vor avea niciodată glorie și succes”, a scris Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, criticat dur după eliminarea lui Juventus

Blestemul Champions dă verdictul falimentului operațiunii CR7! 
- Sportmediaset

Bătrâna Doamnă, trădată de Ronaldo 
- Corriere dello Sport

Cine stă în zid n-are voie să se întoarcă niciodată cu spatele de teamă că-l va lovi mingea! E o greșeală gravă și impardonabilă. El (Ronaldo) și cu Morata s-au ferit, nu este vina portarului 
- Fabio Capello

Nu l-aș pune vreodată pe Ronaldo în zid la loviturile libere. Îi este frică să primească o minge în față, pentru că ține la imaginea sa 
- Nicola Amoruso, fost atacant Juventus

Transferul lui Cristiano Ronaldo a fost o greșeală absolută. Am spus-o din prima zi. Este un jucător grozav, un campion, dar prea scump. Acum totul este în mâinile lui Juventus, care îi plătește un milion de euro pentru fiecare gol pe care îl înscrie. Juventus trebuie să renunțe la el 
- Giovanni Cobolli, fost președinte Juventus

VIDEO Cele mai frumoase goluri reușite de Cristiano Ronaldo la Juventus

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Operațiunea Cristiano Ronaldo. Marca anunță mutarea anului pe axa Real Madrid - Juventus Torino

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid?! Anunțul presei din Spania: „Jorge Mendes a discutat cu clubul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ekneb
ekneb  •  13 Martie 2021, 22:22

Recunosc ca nu am vazut meciurile cu porto, dar sa l critici dur pe Ronaldo este defapt o invidie uriasa. El la 36 de ani, joaca de parca ar avea 25, are o conditie fizica exceptionala, si din cate stiu, Ronaldo nu este fundas, acuma i se pun in carca si golurile incasate de Juve, vreo 4 parca in 2 meciuri cu Porto???

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  13 Martie 2021, 21:05
Postat de spritz123 pe 13 Martie 2021, 20:46

Buletin sau CI..cand o sa ai? peste vreo 5-6 ani..clar

La sfârșitul unei propoziții, ori pui punct, ori trei puncte. Două, niciodată. Și începi o propoziție cu literă mare. Apoi, după ce ai învățat, îmi răspunzi.

spritz123
spritz123  •  13 Martie 2021, 20:46
Postat de Sorin Postelnicu pe 13 Martie 2021, 20:37

Ronaldo e un jucător cum Juventus nu a avut și nu va avea vreodată.

Buletin sau CI..cand o sa ai? peste vreo 5-6 ani..clar

Vezi toate comentariile (4)
Comentează