INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo pus la RESPECT de Raphael Varane la un antrenament: „Nu era momentul să mă las călcat în picioare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2020 10:46

Raphael Varane (26 de ani) și-a amintit un episod petrecut pe vremea când era coleg cu Cristiano Ronaldo (34 de ani) la Real Madrid. 

Fundașul madrilenilor a vorbit într-un interviu pentru Onze Mondial despre începutul său la formația spaniolă. În timpul unui antrenament, Ronaldo s-a dus la el și i-a spus: „Varane, la mijloc!”. Tânărul fotbalist i-a oferit un răspuns pe măsură: „Nu sunt Varane, sunt Rafa”

Nu am simțit că am fost lipsit de respect, sunt foarte educat, ba chiar animat în vestiar. Însă, sunt și timid. În momentele dificile trebuie să arăți că ai personalitate. Jucătorii care mă cunosc de ceva timp știu asta. 

În mod clar nu este aspectul care îmi definește caracterul cel mai tare, însă acela nu era momentul în care să mă las călcat în picioare. Răspunsul nu a fost dat din lipsă de respect, ci voiam să transmit că sunt prezent și am un nume", a declarat Raphael Varane pentru Onze Mondial, citat de Goal.com.

Cristiano Ronaldo, lăudat de Varane

Francezul a continuat și l-a lăudat pe fostul său coleg: „Cristiano e grozav ca om și ca fotbalist. N-am cuvinte. E uriaș. M-a învățat multe și de m-a surprins în nenumărate rânduri”.

Cristiano Ronaldo și Raphael Varane au fost colegi la Real Madrid din 2011 până în 2018. 

Vezi și:

WOW! Cristiano Ronaldo a câștigat în 2019 mai mulți bani din Instagram decât din fotbal! Cum stau Leo Messi, Neymar și David Beckham

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
703238066732175
Necula Daniel  •  03 Ianuarie 2020, 19:54
Postat de losche pe 03 Ianuarie 2020, 14:30

Bai spuneti-ne si de cand si pana cand Ronaldo si Varane au fost colegi la Real ca sa intelegem mai bine situatia.

Cam pana a plecat Ronaldo la Juventus

eugol
eugol  •  03 Ianuarie 2020, 14:47

Cand au fost astia doi colegi?

losche
losche  •  03 Ianuarie 2020, 14:30

Bai spuneti-ne si de cand si pana cand Ronaldo si Varane au fost colegi la Real ca sa intelegem mai bine situatia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează