INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

AUCH! Ronaldo se va înfuria după declarațiile fostului său coleg: „Și-ar da viața să vină la PSG! Messi e mai bun”

Di Maria, 33 de ani, a făcut o declarație curajoasă despre fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (36). Totul în contextul transferului lui Leo Messi (34) la PSG.
Di Maria, 33 de ani, a făcut o declarație curajoasă despre fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (36). Totul în contextul transferului lui Leo Messi (34) la PSG.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 17:10 / Actualizat sambata, 14 august 2021 17:47

Di Maria, 33 de ani, a făcut o declarație curajoasă despre fostul său coleg de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo (36). Totul în contextul transferului lui Lionel Messi (34) la PSG.

  • Di Maria a evoluat alături de Cristiano Ronaldo la Real Madrid între 2010 și 2014. Va fi prima dată când Angel va juca la nivel de club alături de Messi, coechipierul său din naționala Argentinei.

Di Maria: „L-am adus pe Messi, care e mai bun decât Cristiano Ronaldo”

Cristiano Ronaldo și-ar da viața să fie la PSG, dar noi l-am adus pe Messi, care, din fericire, e mult mai bun decât Cristiano!

Jucătorii și calitatea lor de la PSG... ceva unic! Iar Lionel Messi e altceva. N-am văzut niciun fotbalist ca el, deși am jucat alături de Cristiano, Neymar, Mbappe, Rooney, Van Persie, Ibrahimovic, Bale, Benzema. E foarte ușor să joci cu Leo. Alergi și îți pune mingea la picior. 

Rivalul lui PSG rupe tăcerea după transferul lui Messi: „Nu e drept!”
PSG
Rivalul lui PSG rupe tăcerea după transferul lui Messi: „Nu e drept!”

Am o relație foarte bună cu el, chiar și în afara terenului. Cred că Messi se va simți mai bine aici decât la Barcelona”, a declarat Di Maria pentru TYC Sport.

Planul lui PSG » Stadion mai mare și un transfer „galactic” în echipă: ar fi tridentul visat!

Președintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, îl va lăsa să plece liber vara viitoare pe Kylian Mbappé, pentru a-l lua pe Cristiano Ronaldo, tot gratis.

Planul de expansiune al lui Nasser Al-Khelaifi continuă. Președintele lui PSG vrea să renoveze stadionul, să aibă o capacitate mai mare, și anunță o discuție în viitorul apropiat cu primarul Anne Hidalgo.

AUCH! Ronaldo se va înfuria după declarațiile fostului său coleg: „Și-ar da viața să vină la PSG! Messi e mai bun”
Leo Messi și Sergio Ramos sunt acum coechipieri la PSG, Foto:GettyImages

„Ador «Parc des Princes», dar trebuie mărit, e important pentru viitor. Un club mare are o arenă de 80.000 de locuri, să nu rămânem în urmă", a declarat NAK pentru Le Parisien.

„Vom vorbi cu Anne Hidalgo, pentru că «Parc» este inima clubului". Momentan, „Parc des Princes" poate primi 48.000 de spectatori.

În același timp, Al-Khelaifi studiază și un alt transfer, pentru vara viitoare, care să promoveze și mai mult viitorul Mondial, din Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022).

Dacă Mbappé nu va accepta nici până atunci prelungirea contractului, îl va lăsa să plece liber, la sfârșit de angajament. Și, dezvăluie cotidianul spaniol AS, ar vrea să ia în loc un alt jucător gratis. Pe Cristiano Ronaldo. Și lui i se va încheia în 2022 acordul cu Juventus.

Ar forma o tripletă așteptată de mult timp: Messi - Cristiano - Neymar. MCN. Chiar dacă ar avea o medie de vârstă de 34 de ani!

Messi a început antrenamentele cu PSG:

Citește mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Scene îngrozitoare înainte de Manchester United - Leeds » Bătaie violentă între huliganii celor două echipe

Barcelona i-a înregistrat pe Depay și Eric Garcia! Gestul lui Pique a făcut totul posibil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
rikiriki365
rikiriki365  •  15 August 2021, 08:33

As fi pus-o și pe Halep la exemple de urmat, dar ieșirile la adresa oamenilor care o urmează npeste tot... Dezgustător!

rikiriki365
rikiriki365  •  15 August 2021, 08:24

Dca ți place sa tai lemne, ești un fan al lui Ronaldo. Un jucător ambițios, fizic puternic, rapid și cu o doza de tehnica. Un jucător rapid, îl poate marca fără probleme (vezi Ashley Cole, Chellini). Dacă ți place dansul, acolo îți trebuie talent, poți sa exersezi cât vrei, când ești rigid se vede. Messi este din categoria Maradona și cam atât! Când joci în iarba, realizezi cât de greu este sa joci ca Messi. Mi e și rușine sa scriu ca as putea sa ma gândesc la asta. Ceea ce face Ronaldo.... Au făcut 100 de jucători, doar ca CR7 a înscris mai mult. Mai multe meciuri, penalty câte dorești...dar sa driblezi 4,5 jucători ca pe jaloane, sa creezi(o cariera întreaga) și sa marchezi...aici e vb de magie. Nici Maradona nu a jucat la un nivel atăt de înalt toată cariera, dar a avut același talent nativ. Ce face Messi cu balonul acum, la fel îl mângâia și la 6 ani. Dacă ar fi de prezentat modele pentru sportivi, copii, Ronaldo și Nadal ar fi indubitabil principalele exemple. Exact cum nu va plăcea Barcelona lui Pep, voi preferați Realul lui Zidane. Cei de la Real au marcat foarte multe goluri pe tactica dezvoltata foarte bine de Mou, contraatacul. Cu un Ronaldo letal. Ce este mai greu, sa tai lemnele sau să-l modelezi? Sa distrugi o apărare în 20 de m cu 11 oameni sau sa i surprinzi pe contraatac. Unora le place valsul, altora le place rock ul.

296839007513707
Cris Juganaru  •  14 August 2021, 20:30

Ierarhiile astea vor fi mereu relative, intrucat ele sunt stabilite cu mult subiectivism, in functie de preferintele subiective ale fiecarui microbist. Diferentele de eficienta in joc dintre Messi si Cristiano sunt insesizabile, ambii fiind cei mai eficienti fotbalisti din istorie. Ramane doar sa optam in functie de preferinte. Cei care prefera fotbalistul care poseda f bine tehnica driblingului, il vor considera pe Messi mai bun. In schimb, cei care vor pune mai mult pret pe jocul atletic, pe anajament maxim in meci si, mai presus de toate, pe exprimarea fotbalistica totala in joc (viteza maxima in joc, deplasare si pozitionare fara cusur, tehnica de lovire a mingii perfecta atat cu ambele picioare, cat si cu capul, fiind unic la eficienta atat cu picioarele, cat si cu capul la nivel maxim), il vor alege pe Cristiano. Deocamdata, singura diferenta indubitabila dintre ei exista in favoarea lui Cristiano, care a dovedit eficienta maxima la 3 cluburi diferite, in 3 campionate diferite (cele mai bune din lume: Anglia, Spania si Italia), dovedind eficient maxima la toate aceste cluburi, aducandu le trofee si devenind golgheter constant in toate aceste campionate. In schimb, Messi va trebui sa dovedeasca eficienta si la alte cluburi si in alte campionate, nu doar la Barca si mai ales in echipa in care activau motoarele Barcei: Xavi si Iniesta, ulterior Barca, cu Messi, devenind neputincioasa in CL.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează