INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristiano Ronaldo, „dublă” în Serie A! L-a depășit pe Pele la numărul de reușite în carieră

Cristiano Ronaldo, un nou gol în Serie A! L-a egalat pe Pele la numărul de reușite în carieră
Cristiano Ronaldo, un nou gol în Serie A! L-a egalat pe Pele la numărul de reușite în carieră

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 23:49 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 07:06

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a deschis scorul în partida dintre Juventus și Udinese, în minutul 31, cu un șut din interiorul careului oaspeților. Portughezul a marcat și golul de 3-0 în minutul 70, după o pasă venită de la Rodrigo Bentancur.

Lusitanul  l-a depășit pe Pele la numărul de goluri marcate în carieră, 758. Dacă sud-americanul a avut nevoie de 815 partide pentru a ajunge la această performanță, Cristiano a atins-o după 1035 de meciuri jucate.

2021 este al 20-lea an în care Cristiano Ronaldo înscrie cel puțin un gol, fiind cel mai bun marcator al acestui sezon de Serie A, cu 13 reușite în tricoul lui Juventus.

Cristiano Ronaldo, fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards: „Nu eu urmăresc recordurile, ele vin după mine” 

Cristiano Ronaldo a fost desemnat fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards, la finalul anului. Peste marele rival Leo Messi. „Sunt foarte mândru. Acest trofeu mă motivează să merg mai departe. Sper să fiu în formă pentru a mai evolua câțiva ani. Nu eu urmăresc recordurile, ele mă urmăresc pe mine", a declarat portughezul.

VIDEO. Cristiano Ronaldo, idolul copiilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

PSG pornește asaltul! Primul transfer cerut de Mauricio Pochettino e o vedetă din Premier League

Valentin Mihăilă a debutat în Serie A! Românul a jucat 15 minute în înfrângerea suferită de Parma în fața lui Torino

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pain89
pain89  •  04 Ianuarie 2021, 13:53

Si daca te uiți spune de el ca a dat peste 1000 de goluri la Santos in peste 1000 de meciuri, adica el in 17-18 ani a jucat peste 40 de meciuri pe sezon ceea ce e greu de crezut pe vremea aia, era imposibil sa joci atâtea meciuri oficiale, in alt articol scrie ca ala e numărul cu tot cu amicale, pai cred ca le-a bagat și pe alea de la juniori

pain89
pain89  •  04 Ianuarie 2021, 13:47

Pele a jucat atacant de la inceput, plus ca el avea adversari mai mult fermieri si civili decat sportivi, nu exista pregătirea si organizarea din ziua de azi in, plus sa ne uităm in ce competiții au jucat si asta spune totul de la sine

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  04 Ianuarie 2021, 10:34
Postat de markjohn pe 03 Ianuarie 2021, 23:20

si messi si ronaldo l-au depasi pe pele. rasa ariana rules.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează