INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

Cristiano Ronaldo și-a aflat pedeapsa după gestul obscen din Juventus - Atletico Madrid!

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 17:40

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a fost amendat de UEFA cu 20.000 de euro după gestul vulgar de la finalul victoriei din „optimile” Ligii Campionilor contra lui Atletico Madrid, scor 3-0. 

  • Turul „sfertului” din Liga Campionilor dintre Ajax și Juventus are loc pe 10 aprilie, la Amsterdam. Returul e pe 16 aprilie la Torino.

La finalul unei remontada istorice, în care a marcat trei goluri, Ronaldo a simțit nevoia să i-o plătească cu aceeași monedă lui Diego Simeone. Portughezul a imitat gestul prin care antrenorul lui Atletico a arătat la finalul meciului tur că are „cohones” și a primit exact aceeași pedeapsă precum antrenorul argentinian: o amendă de 20.000 de euro!

ronaldo 2 +2 FOTO

Contestatarii italienilor au cerut ca Ronaldo să primească și o suspendare, astfel încât să fie indisponibil în manșa tur a „sfertului” cu Ajax. Oficialii forului european nu au riscat însă să agite apele și au aplicat soluția simplă.

Vezi și: 

Îl protejează Juventus pe Cristiano Ronaldo de acuzațiile de viol?! Decizia luată din cauza scandalului sexual

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  21 Martie 2019, 21:44

Și până la urmă ce a făcut? Stelea le-a arătat c... suporterilor, Mutu toate degetele, i-a amendat cineva?Numai nemții l-au trimis pe Effenberg acasă de la campionatul mondial și dus a fost de la națională. Asta federație care respectă suporterii. În altă ordine de idei, fanii lui atletico l-au înjurat tot meciul, a luat vreunul amendă? UEFA a greșit cu animalul de Simeone, Ronaldo s-a folosit de precedent ca să le-o plătească. O lecție pentru cine nu știe cât de mari și tari le are. În plus,UEFA, FIFA sunt business-uri. Nu își bat joc de profit.

cosmin_1
cosmin_1  •  21 Martie 2019, 18:14

Suferi ***?vezi ca nu ai mai dat o *** pe posterul cu *** *** din camera ta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  21 Martie 2019, 18:09

Penibili astia de la UEFA....niste mafioti ce incurajeaza vulgaritatea si gesturile obscene....la fel cum au procedat si pentru Simeone....Mafia cluburilor mari nu doarme niciodata.........20.000 amenda....bani de scobitori pentru geluit!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează