INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Cristiano Ronaldo surprinde în ultimul documentar: „Prefer un meci de box sau UFC în detrimentul unuia de fotbal” + dezvăluiri emoționante din copilărie

Ronaldo, alături de Golovkin. Sursă foto: Marca +49   FOTO
Ronaldo, alături de Golovkin. Sursă foto: Marca

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 09:14 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 09:52

Cristiano Ronaldo, 35 de ani, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, a surprins în cadrul ultimului interviu acordat: „Prefer să urmăresc un meci de box sau de UFC în detrimentul unuia de fotbal”. Superstarul portughez e un uriaș fan al sporturilor de contact. 

Recent, Cristiano Ronaldo a apărut în documentarul „Paralell Worlds (Lumi Paralele)”, ecranizare în cadrul căreia a discutat cu boxerul Gennady Golovkin. Pe durata documentarului, CR7 a făcut dezvăluiri despre legăturile sale cu lumea luptelor în ring: 

Cristiano Ronaldo: „E mai util să practici boxul decât fotbalul”

„Să joc fotbal e pasiunea mea, însă prefer să urmăresc și alte sporturi la TV. Dacă ar fi să aleg între un meci de fotbal și unul de box sau UFC, aleg să urmăresc box sau UFC! 

Când eram la Manchester United, am intrat în ring cu un antrenor de box. E mai util să practici boxul decât fotbalul. De ce? Boxul îți asculte simțurile și te învață să te miști”, a mărturisit Ronaldo, conform Marca. 

Cristiano Ronaldo surprinde în ultimul documentar: „Prefer un meci de box sau UFC în detrimentul unuia de fotbal” + dezvăluiri emoționante din copilărie
Ronaldo, alături de Golovkin. Sursă foto: Marca

Ronaldo, despre cele mai dificile momente ale vieții: „Când m-am mutat de la Lisabona și când mi-am pierdut tatăl”

Ronaldo a povestit și diverse momente delicate experimentate de-a lungul vieții: „Să-mi părăsesc familia a fost cel mai dificil lucru cu care m-am confruntat în viața mea. Cele mai grele momente? Când m-am mutat de la Lisabona și când mi-am pierdut tatăl

Cred că e bine să ai emoții și trăiri. Nu mă ascund de cel care sunt. Lumea spune că bărbații nu plâng, dar cine spune că bărbații nu trebuie să plângă? Cu toții avem sentimente și emoții pe care trebuie să ni le exprimăm”, a mai spus Ronaldo, potrivit sursei citate. 

VIDEO Cristiano Ronaldo îl învinge pe fiul său cel mare la minibaschet

FOTO Cele mai scumpe 50 de ceasuri ale sportivilor! Ronaldo e în top

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

France Football a anunțat Dream Team-ul all-time: atac de senzație cu Messi, Cristiano, Ronaldo

Arthur a împărțit vestiarul cu Messi și Ronaldo! Care e diferența dintre cei doi: „El nu dă niciodată înapoi când un coleg are nevoie de ajutor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează