INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Rio Ferdinand crede că Thierry Henry are o problemă personală cu Cristiano Ronaldo și dă detalii despre motiv

Cristiano Ronaldo și Thierry Henry / Foto: Imago Images
Cristiano Ronaldo și Thierry Henry / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 11:38 / Actualizat luni, 25 martie 2024 12:51

Rio Ferdinand (45 de ani), fundaș emblematic pentru Manchester United, consideră că Thierry Henry (46 de ani) are o problemă personală cu Cristiano Ronaldo (39 de ani).

Portughezul a fost coleg cu Ferdinand timp de 6 ani în tricoul „diavolilor roșii”.

România va juca ofensiv în amicalul contra Columbiei » Edi Iordănescu a stabilit 8 din cei 11 titulari
ROMÂNIA
România va juca ofensiv în amicalul contra Columbiei » Edi Iordănescu a stabilit 8 din cei 11 titulari

Rio Ferdinand crede că Thierry Henry are ceva personal cu Cristiano Ronaldo

Rio Ferdinand a vorbit despre care crede el că ar fi motivul pentru care Thierry Henry ar avea o problemă personală cu Cristiano Ronaldo.

Ferdinand a amintit despre un incident dintre Cristiano Ronaldo și Thierry Henry din Premier League. La un meci dintre Arsenal și Manchester United, francezul l-a lovit peste ceafă pe portughez, care a ripostat împingându-l. Ulterior, CR7 a marcat golul victoriei pentru United, ceea ce a reprezentat o lovitură în orgoliul lui Henry.

„Pare că Thierry Henry îl minimizează foarte mult pe Cristiano. A fost un clip la Highbury când Henry îl plesnește peste ceafă sau ceva de genul ăsta și Cristiano îl împinge înapoi.

Cristiano a marcat apoi golul câștigător, iar Henry a dat lovitura de reluare a jocului cu Cristiano marcator pe fundal. Se pare că există o mică poveste de intrigă care probabil încă se află în mintea lui Thierry”, a declarat Rio Ferdinand, conform Daily Mail.

Thierry Henry - Cristiano Ronaldo, rivalitate în Premier League

Ronaldo a fost adus de Ferguson pe Old Trafford în 2003, iar până în 2007, el și Thierry Henry au fost protagoniștii unor dueluri legendare în Premier League. Francezul o reprezenta la acea vreme pe Arsenal.

În 2007, Henry a părăsit tabăra „tunarilor” pentru a juca la Barcelona, iar cei doi s-au reîntâlnit în ipostaza de rivali pentru o scurtă perioadă și în „El Clasico”. Cristiano Ronaldo a fost transferat în 2009 de Real Madrid de la Manchester United, în timp ce Henry a părăsit tabăra catalanilor în 2010 pentru a juca la New York Red Bulls.

Ferdinand susține că și brazilianul Ronaldo are o problemă cu Cristiano

Rio Ferdinand a mai vorbit și despre o problemă personală a lui Ronaldo Nazario cu Cristiano Ronaldo: „Este o problemă personală, pe undeva, să știi. Este din cauza numelui. Cred că din cauza numelui, de parcă și-ar spune: «Mi-ai luat numele»”, așa că am o problemă cu tine.

„Pentru că era Ronaldo, nu-i așa? Apoi vine Cristiano și toată lumea se referă la el drept „Ronaldo grasul”, ceea ce este lipsit de respect”, a completat și jurnalistul Stephen Howson.

VIDEO Imagini cu Cristiano Ronaldo trăgând tare în sala de forță

Citește și:

Nervozitate în Superliga! Cluburile au nevoie de bani pentru licențiere, LPF n-a plătit integral nici a doua rată din drepturile TV
drepturi tv
Nervozitate în Superliga! Cluburile au nevoie de bani pentru licențiere, LPF n-a plătit integral nici a doua rată din drepturile TV
Pe cine înfruntă Sorana Cîrstea în „optimi” la Miami: românca nu a învins-o niciodată
MIAMI OPEN
Pe cine înfruntă Sorana Cîrstea în „optimi” la Miami: românca nu a învins-o niciodată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  25 Martie 2024, 16:36

Ronaldo e doar 1: Nazario, atacantul, grasutul, "Il Fenomeno" .. iar Cristiano Ronaldo, e "Cristiano", CR7 ...

birdibel
birdibel  •  25 Martie 2024, 16:17

Cam toată lumea are o problemă cu Cristiano Ronaldo. L-au mirosit ca e un bufon pompos, încrezut și egoist, mincinos și mitocan. Iar Rio e ridicol- auzi matale, Henry nu e destul de “entuziast” cand vorbeste de pomanagiu…

tk2014
tk2014  •  25 Martie 2024, 13:43
Postat de Juvezaur pe 25 Martie 2024, 12:57

toată lumea se referă la Ronaldo ca Ronaldo cel adevărat (the real Ronaldo) când citești comentariile de afara. nimeni nu i spune fat Ronaldo

eu stiu un singur campion mondial Ronaldo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează