INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cristiano Ronaldo, ultimul pe răbojul lui Jose Mourinho: ”E un îngîmfat!”

Cristiano nici nu ascultă sfaturile tactice ale lui Mourinho // Foto: Guliver/GettyImages
Cristiano nici nu ascultă sfaturile tactice ale lui Mourinho // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 05 iunie 2013 21:56

Fostul antrenor al Realului a povestit că l-a criticat la un moment dat pe CR7 sperînd ca acesta să înveţe ceva: ”Dar el s-a purtat ca şi cum le-ar şti pe toate”.

Presa, Casillas, Sergio Ramos, Pepe. Şi ultimul pe listă, Cristiano Ronaldo! Da, Cristiano. Nici pe favoritul său nu l-a iertat Jose Mourinho la despărţirea de Real. Deşi atacantul l-a susţinut în multe momente delicate de-a lungul celor 3 sezoane petrecute la Madrid, tehnicianul portughez a avut să-i reproşeze şi lui ceva.

"Cristiano a făcut trei sezoane fantastice cu mine pe bancă. Singura problemă pe care am avut-o cu el e foarte simplă: l-am criticat la un moment dat din punct de vedere tactic. Speram ca astfel să-l ajut să-şi îmbunătăţească jocul. Dar n-a acceptat. Probabil crede că le ştie pe toate", a punctat Mourinho.

Că relaţia lui cu Ronaldo s-a deteriorat considerabil în 2013 semnalase şi presa spaniolă. CR7 a fost surprins la un moment dat gesticulînd nervos în direcţia băncii de rezerve. Iar pe net a circulat inclusiv o înregistrare video în care atacantul portughez părea că-l înjură pe Jose!

Adversari în Premier League?
Din toamnă, Mourinho şi Ronaldo ar putea fi adversari în Premier League, exact ca în perioada 2004-2007. Jose s-a întors deja la Chelsea, iar The Sun scrie că Man. United face eforturi pentru a-l readuce pe CR7 de la Real. Campioana Angliei le-ar fi oferit madrilenilor 76 de milioane de euro plus un jucător în schimbul portughezului.

"Trădare? Întrebaţi-l pe el!"
Întrebat dacă se simte trădat de Pepe, care l-a criticat pentru diferendul cu Iker Casillas, Mourinho a replicat: "Eu l-am ajutat pe Pepe cînd era cu un picior în afara clubului. Dar s-a accidentat şi un puşti cu 13 ani mai tînăr, Varane, i-a luat locul. Am considerat că Varane trebuie să rămînă în echipă, iar Pepe s-a supărat".

"Cheia este echipa şi echipa are nevoie de echilibru. Fără echipă, Ronaldo nu înseamnă nimic" (Jose Mourinho, fost antrenor Real)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează