INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

S-au temut de fractură nazală! Cristiano Ronaldo a aflat verdictul înaintea finalei cu Spania

Cristiano Ronaldo, foto: Imago
Cristiano Ronaldo, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 14:07 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 14:17

Lovit la nas după ciocnirea cu portarul Vaclík, Cristiano Ronaldo a terminat pe teren meciul de la Praga, 4-0 pentru Portugalia cu Cehia, și este disponibil pentru ultima partidă din grupă pentru locul 1, marți, cu Spania.

Cristiano Ronaldo a mai bifat o cifră rotundă sâmbătă seara. A evoluat în meciul 190 pentru naționala Portugaliei și a trecut pe primul loc al grupei, după succesul rotund din Cehia (4-0). 

Cristiano Ronaldo și-a spart nasul în meciul Portugaliei + Lovitură de teatru la Zaragoza: Elveția câștigă în Spania » Cum arată clasamentul
LIGA NAȚIUNILOR
Cristiano Ronaldo și-a spart nasul în meciul Portugaliei + Lovitură de teatru la Zaragoza: Elveția câștigă în Spania » Cum arată clasamentul

O partidă în care nu a mai marcat, pentru a-și îmbunătăți recordul mondial de goluri, dar a oferit un assist lui Diogo Jota la închiderea tabelei. 

Mai mult a ieșit în evidență prin accidentarea din debutul întâlnirii. După ce a suportat un fault mai tare în minutul 10, imediat a trebuit să suporte o lovitură puternică la nas, ciocnindu-se violent cu portarul Vaclik.

Cristiano Ronaldo nu are fractură

Fața i s-a umplut de sânge și chiar și fanii gazdelor s-au temut de accidentare gravă. O fractură de sept nazal, care l-ar fi trimis pe tușă și l-ar fi obligat să revină la națională și Man. United doar purtând mască de protecție. 

Oricum ar fi fost, Mondialul nu era în pericol, dar ar fi ratat duelul din ultima etapă, de marți, împotriva Spaniei. E finala grupei pentru locul 1, lusitanii având nevoie de o remiză să se califice în Final 4 pentru trofeul Ligii Națiunilor. 

Cristiano Ronaldo și-a liniștit admiratorii, continuând partida cu un plasture la nas, fără probleme, până la sfârșit. Nu din cauza asta a făcut însă un penalty în prelungirile primei reprize, lovind cu mâna o minge centrată în careul oaspeților. Penalty acordat cu VAR de arbitru.

Cristiano Ronaldo: „Victorie importantă"

După meci, Cristiano era destins și a publicat pe Instagram un mesaj moblizator: „Un meci mare și o victorie importantă. Continuă să fim concentrați pe obiectivul nostru. Mulțumim publicului portughez pentru susținerea fantastică”.

Citește și: 

Un jucător exponențial de la Borussia Dortmund este dorit în Premier League

„E un joc politic” » Conflict uriaș la viitorii adversari ai naționalei. Sârbii bosniaci folosesc amicalul cu Rusia pentru a întări relația cu Putin!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează