INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA

Criticat de Ilie Stan, Ronny Levy i-a cucerit pe ciprioţi

Ronny Levy i-a impresionat pe ciprioţi
Ronny Levy i-a impresionat pe ciprioţi

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 februarie 2012 16:26

Fostului tehnician al Stelei i s-a oferit o prelungire a contractului cu doi ani după ce a învins-o pe APOEL Nicosia, deşi actualul antrenor al roş-albaştrilor l-a acuzat că "a lăsat echipa varză"


Oficialii lui Anorthosis, echipă pe care a preluat-o israelianul după plecarea de la Steaua, i-au propus tehnicianului prelungirea contractului, scadent în vară, cu încă doi ani.

Ciprioţii au fost convinşi de abilităţile lui Levy după ce echipa antrenată de el a învins în ultima etapă de campionat cu 2-0 pe surpriza acestui sezon de Champions League, APOEL Nicosia. Antrenorul nu a dus lipsă de oferte în această iarnă, el fiind conctactat de mai multe formaţii din ţara natală pentru a le prelua din vară, însă a refuzat pentru că doreşte să continue proiectul pe care l-a început la Anorthosis.

Formaţia lui Levy se află în acest moment pe locul patru în prima ligă din Cipru, poziţie ce îi garantează participarea în play-off.
Preşedintele cipriotilor, Savas Kakos, este recunoscut drept un conducător care schimbă foarte des antrenorii, însă de această dată crede că a dat lovitura cu Levy despre care spune că a reuşit să disciplineze exemplar echipa din punct de vedere tactic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
masinimari
masinimari  •  21 Februarie 2012, 18:23

Nu o fi Ilie Stan mare scula de antrenor, dar cu siguranta a facut mult mai multe la Steaua decat Levy. Si lucru cel mai important a batut dinamo in groapa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează