INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Criză în atacul lui Real Madrid! Ronaldo și Benzema, cel mai slab tandem ofensiv

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 05 decembrie 2017 11:31

Criza atacanților explică sezonul slab al campioanei Real Madrid. Messi și Suarez, cuplul liderului, au marcat de 5 ori mai mult, până și penultima clasată Alaves având vârfuri mai prolifice.

Bombardier în Ligă, dar cu muniție oarbă și țintă proastă în campionat. Autor a 8 goluri în 5 etape din grupe, Ronaldo n-a marcat decât de două ori în Spania, la fel ca Benzema, tandemul blanco fiind imaginea fidelă a crizei campioanei.

E cel mai slab cuplu ofensiv din Primera, depășit și de Alaves, după hat-trick-ul lui Ibai din victoria (3-2) cu Girona! Griezmann, singur, într-un sezon modest, are mai multe reușite decât BC-ul blanco!

Messi și Luis Suarez, care conduc topul campionatului, au înscris la un loc de aproape 5 ori mai mult pentru liderul Barcelona: 19 goluri.

Zaza și Rodrigo (Valencia) au dat 17, Aspas și Maxi Gomez (Celta) 15, Bacca și Bakambu (Villarreal) 13, până și "lanterna roșie" Malaga a înscris 5 în 14 etape, prin Rolan și Chory Castro! 

56 de minute pentru un gol e media lui Ronaldo în actuala Ligă. Are 0,78 goluri marcate pe meci în istoria competiției, 113 în 145 de partidei TV

"Cristiano Ronaldo primește oferte din toate părțile lumii. Are chiar acum una de 100 de milioane de euro pe an, din China"
Eduardo Inda, ziarist spaniol, în emisiunea El Chiringuito

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează