INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Criză la Man Utd? Englezii l-au refuzat în vară pe Ribery, iar acum pe Ljajici!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

După ce Manchester United a refuzat oportunitatea de a-l transfera pe tînărul fotbalist sîrb Adem Ljajici de la Partizan Belgrad, presa engleză se întreabă care au fost motivele care au împiedicat transferul mijlocaşului pe Old Trafford.

Preşedintele lui Partizan Belgrad, Dragan Djurici, a dezvăluit că United nu a mai activat opţiunea de achiziţionare a lui Ljajici din raţiuni financiare, iar Daily Mail a aflat că oficialii lui United au ratat şi oportunitatea de a-l achiziţiona şi pe Ribery în vară din cauza crizei financiare pe care o traversează.

Deşi a fost protagonista celui mai important transfer al verii în fotbalul european în urma cedării lui Ronaldo la Real pentru 94 de milioane de euro, United nu a putut să-i ofere lui Bayern Munchen cele 68 de milioane pe care le solicita în schimbul lui Ribery.

"Bayern s-a arătat dispusă să renunţe la Ribery pentru 68 de milioane, dar nu a primit nici un răspuns de la Manchester United. Bavarezii şi-au imagit că englezii nu mai au bani şi nu au continuat discuţiile", menţionează sursa citată.

Manchester United avea prima opţiune pentru transferul sîrbului Adem Ljajici, 18 ani, dar a anunţat în urmă cu o săptămînă că nu va activa clauza de achiziţionare a jucătorului de la Partizan Belgrad.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  07 Decembrie 2009, 14:27

@Rush Eu am vazut cateva meciuri ale lui Partizan in care Ljajic a jucat mijlocas central, de aceea paralela cu Gibson...nu exclud posibilitatea sa ma fi inselat

 •  07 Decembrie 2009, 12:16

@ nicky mai degraba conteaza pe macheda si wellbeck..ptr ca ei sunt atacanti la fel ca Adem Ljajici darren gibson este mijlocas...

 •  07 Decembrie 2009, 12:13

Criza e in capul vostru! Ferguson a spus inca de la Ronaldo ca M.U. nu va mai plati sume foarte mari si mai ales pe fotbalisti trecuti de 25 de ani. Iar despre Ljajic se stie ca suma era una mare iar jucatorul a intrat intr-un con de umbra dupa ce s-a scris ca va juca la United. Nu a ajuns la nationala si mi se pare ca nici la tineret nu face multi purici. Plus ca mi ete si Tosic acolo, iar sarbul nu s-a adaptat deloc. Si peste toate astea, Sir a descoperit un jucator f promitator: DARREN GIBSON

Vezi toate comentariile (3)
Comentează