INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEARTĂ

Cruyff nu mai vine la Ajax!

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2008 00:00

Marele Johan a renuntat la ideea de a salva clubul vietii sale. Desi a promis ca va veni la Ajax si va face un plan de revigorare a “lancierilor”, Cruyff (60 de ani) a anuntat astazi ca totul s-a terminat. Cauza? Un conflict cu Marco van Basten, chiar prietenul sau, care va fi antrenorul ros-albilor din vara. Cei doi nu se inteleg asupra reformei tehnice de la Ajax. “Este vorba de o diferenta de opinii pe plan profesional si nu de un conflict in plan personal”, a clarificat Cruyff problema. “Eu cred ca, pentru a aduce Academia de juniori la nivelul cerut la Ajax, e nevoie de o solutie drastica. Numai ca opinia mea nu e acceptata si de persoanele cu care ar trebui sa lucrez”.

Mai multe pe ifotbal.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează