INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Cu Berbatov și Adebayor în atac » Nume grele în echipa ideală a jucătorilor liberi de contract din această perioadă de mercato

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 15:49

Francezii de la France Football au alcătuit echipa ideală a jucătorilor liberi de contract din această perioadă de mercato, care îi include pe Mexes, Farfan, Adebayor sau Berbatov.  

În poartă este fostul goalkeeper al lui Dinamo Moscova, Vladimir Gabulov, rămas liber de contract după despărțirea de ruși în luna iulie a acestui an.

În apărare sunt fostul jucător al celor de la Inter, Manchester City sau AS Roma, Maicon, uruguayanul Martin Caceres, Philippe Mexes și fostul fundaș al Fiorentinei, Juan Vargas. 

Din linia mediană fac parte Jeferson Farfan, Charles N'Zogbia, portughezul Raul Meireles și Kevin Constant, în timp ce în atac fac pereche Adebayor și bulgarul Berbatov.

Cel mai bun " prim 11" al jucătorilor liberi de contract: Gabulov (33 de ani) - Maicon (35 de ani), Caceres (29 de ani), Mexes (34 de ani), Vargas (33 de ani) - Farfan (32 de ani), N'Zogbia (30 de ani), Meireles (33 de ani), K. Constant (29 de ani) - Adebayor (32 de ani), Berbatov (35 de ani)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gannicus2014
gannicus2014  •  28 Decembrie 2016, 18:47

din lista asta , Adebayor si Mexes chiar au fost dinamovisti ... pana cand au vazut oferta faraonica de la negoita si s-au prins ca e o parodie regizata la rin

Vezi toate comentariile (1)
Comentează