INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

Cuceritorul! Ibra poate juca mâine la United, după doar 7 luni! "La micul dejun, am cucerit Suedia. La prânz, am cucerit Europa. La cină, am cucerit lumea întreagă" 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 09:13

Suedezul Zlatan Ibrahimovici, 36 de ani, victima unei rupturi de ligamente încrucișate pe 20 aprilie, se antrenează de marți la capacitate maximă. "Nu am fost niciodată accidentat grav și m-am simțit de parcă mi-aș fi înghițit limba. Dar să abandonez nu e o variantă pentru mine".

Acesta poate evolua mâine în meciul Manchester United - Newcastle, de la ora 19:30.

La 36 de ani, când alți jucători s-au oprit de multă vreme, Zlatan Ibrahimovici continuă aventura sa nebună în fotbal. E ca un erou indestructibil. Se regenerează și revine să se ia la întrecere cu toți rivalii. 

Joacă împotriva lui Newcastle?

Pe 20 aprilie, împotriva românilor lui Anderlecht, gigantul suedez suferea o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului drept, în mai a fost operat de renumitul chirurg Freddie Fu Ho-keung la Pittsburgh, și acum, după doar 7 luni, mai repede decât oricine, e gata să reintre în luptă. 

"Am cicatrici noi, care pot fi numite tatuaje. Vor fi amintiri pe viață. Îmi amintesc când eram în cârje și stăteam în pat 12 ore zilnic. M-am simțit paralizat. Sunt genul de jucător care întotdeauna se antrenează mult. Când muncești mult, ești răsplătit. Aceasta e filosofia mea"Zlatan Ibrahimovici

Se antrenează de marți la capacitate maximă și Mourinho l-a oprit în lot pentru meciul de mâine, cu Newcastle, anunță Daily Mail.

"Mă voi întoarce mai bun și mai puternic"

Într-un interviu oferit în campania "Căutăm numărul 10", inițiată împreună cu Volvo, Ibra nu are nicio îndoială: "Mă voi întoarce mai bun și mai puternic. Aceasta e ținta mea și așa va fi, nu există alternativă. Când am decis să acțonez, nimic nu-mi mai schimbă planul. Am spus că voi cuceri Suedia. La micul dejun, o cucerisem deja. La prânz, am cucerit Europa. La cină, cuceream lumea întreagă".

 

"Gândurile se învârteau în mintea mea"

Zlatan recunoaște totuși că a avut și clipe dificile în primăvară. "Nu am fost niciodată accidentat grav și m-am simțit de parcă mi-aș fi înghițit limba. Era un sentiment ciudat, pe care nu îl mai trăisem. Gândurile se învârteau în mintea mea. Ce se petrece? Ce va fi? Am 35 de ani, ce pot face? Dar în acele momente mi-am spus: să abandonez nu e o variantă pentru mine. Am ajuns atât de departe și mă voi retrage cum vreau eu, nu altcineva". 

"Eu sunt numărul 10. Liderul, cel care face diferența. Când mă transfer la o echipă nouă, ar trebui să am în contract că port numărul 10. Mă simt ca numărul 10. La United, îl avea Rooney, îl respectam, era o legendă aici. Dar el a plecat, iar acum eu am 10"Zlatan Ibrahimovici, atacant Man. United

28 de goluri a marcat Ibrahimovici la Man. United sezonul trecut în toate competițiile (golgeterul "diavolilor")

33 de trofeea cucerit Zlatan în întreaga carieră, trei numai la Manchester: Supercupa, Cupa Ligii și Europa League

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
valentinn10
valentinn10  •  17 Noiembrie 2017, 09:47

Este intradevar un mare fotbalist si mai are multe de aratat, se va retrage la 40 de ani...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează