INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cum a ajuns un jucător al lui Bayern să bea 10 beri şi o sticlă de whiskey pe zi

Breno, în cădere liberă. Cine să-l ajute?
Breno, în cădere liberă. Cine să-l ajute?

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 18:34

O sticlă de whiskey şi 10 beri zilnic. Această porţie este mare chiar şi pentru dependenţii de alcool darămite pentru sportivi. Există un fotbalist care a ajuns totuşi să bea atît de mult într-o singură zi. Activează la Bayern: brazilianul Breno.

Cum de e posibilă o asemenea situaţie? Cauza o reprezintă depresia. Breno s-a prăbuşit psihic din cauza problemelor începute anul trecut. Casa în care locuia cu chirie a luat foc, iar el a fost invinuit că a incendiat-o voluntar, dauna fiind estimată la 1,5 milioane de euro.

În septembrie 2011, pe numele fundaşului de 22 de ani a fost emis mandat de reţinere. Era ”suspect de incendiere gravă”. A stat după gratii o lună, fiind eliberat pe cauţiune. În aprilie 2012, procurorii germani l-au acuzat direct de incendiere. Data procesului nu a fost stabilită. Dacă va fi găsit vinovat, pe Breno îl aşteaptă o pedeapsă cu închisoarea între 1 şi 15 ani şi achitarea undei despăgubiri de un milion de euro.

Măcinat sufleteşte în aşteptarea verdictului, fotbalistul îşi îneacă amarul în alcool. Tot mai mult. Ajutorul psihiatrului încă nu îi este de nici un folos.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  04 Iulie 2012, 11:42
Postat de dreamer123 pe 04 Iulie 2012, 03:35

il intrece si pe Semeghin...Respect !

No way! LOL! :))

stegaru
stegaru  •  04 Iulie 2012, 10:41

Chipciu de la Steaua bea cate o sticla de votca pe seara cand era la Brasov ... la Bamboo Brasov

dreamer123
dreamer123  •  04 Iulie 2012, 03:35

il intrece si pe Semeghin...Respect !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close