INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

FOTO Încă se văd urmele! Cum a apărut Sane, la 4 zile după pumnul primit de la Mane

Leroy Sane (27 de ani) a apărut cu buza vânătă la meciul dintre Bayern Munchen și Hoffenheim, scor 1-1. +10   FOTO
Leroy Sane (27 de ani) a apărut cu buza vânătă la meciul dintre Bayern Munchen și Hoffenheim, scor 1-1.

Articol de - Publicat sambata, 15 aprilie 2023 18:37 / Actualizat sambata, 15 aprilie 2023 18:56

Leroy Sane (27 de ani) a apărut cu buza vânătă la meciul dintre Bayern Munchen și Hoffenheim, scor 1-1. Umflătura este o urmare a loviturii primite de la colegul Sadio Mane (31 de ani), la finalul eșecului cu Manchester City, 0-3, din „sferturile” Ligii Campionilor.

Frustrat, după un schimb de replici intervenit pe gazon în timpul disputei cu City, Sadio Mane i-a tras un pumn în gură lui Leroy Sane, la vestiare.

Ieșirea grobiană a camerunezului a lăsat urme pe figura lui Sane. Neamțul a apărut astăzi, la meciul cu Hoffenheim, cu buza umflată și cu o vânătaie serioasă.

+6 FOTO

Cu Mane în afara lotului și Sane pe teren până în minutul 60, bavarezii au făcut încă un pas greșit în Bundesliga, doar 1-1 cu Hoffenheim, pe teren propriu.

Mane, amendat și suspendat de Bayern 

Reporterii Sky dezvăluie că Mane este contestat de mulți dintre coechipieri. Și că ar fi tot mai izolat. 

Tabloidul Bild, la rându-i, cere de asemenea intervenția fermă a conducerii: „Au fost deja prea multe cazuri de indisciplină în acest sezon. Accidentul lui Manuel Neuer, la schi, plimbarea lui Serge Gnabry la Paris, la Săptămâna Modei, întârzierile lui Leroy Sane la antrenamente sau la plecarea într-o deplasare".

Clasamentul actualizat din Bundesliga

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

REZUMAT VIDEO Valentin Mihăilă a revenit după 58 de zile la Parma și a fost aproape de golul victoriei

EXCLUSIV Previziune sumbră a lui Nicolae Stanciu, din China: „Imposibil ca echipele din România să se califice în Champions League”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
contrabas3
contrabas3  •  15 Aprilie 2023, 20:34

Ce șansă a avut azi Borussia să egaleze pe Bayern în clasament, dar au primit gol în minutul 90+7! Sper din toată inima ca anul ăsta titlul să meargă la Dortmund, deși sunt cu 2 puncte în spatele lui Bayern. Viel Glück!

patratel2019
patratel2019  •  15 Aprilie 2023, 20:06

Cam ce a căutat Sane, aia a primit!

Kameleon4
Kameleon4  •  15 Aprilie 2023, 19:46

Vedeți ca Manè e senegalez...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează