INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RONALDINHO, ARESTAT

Cum îl „apără” avocatul lui Ronaldinho pe brazilian: „E prost!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2020 14:04

Ronaldinho, 39 de ani, se află de două zile într-o închisoare din Paraguay, după ce a folosit un pașaport fals pentru a intra în țară. Alături de legendarul brazilian se află și fratele lui, Roberto de Assis Moreira, care îi este și impresar. 

Avocatul lui Ronaldinho: „E prost!” 

În încercarea de a-și apăra clientul, avocatul lui Dinho, Adolfo Marin, a declarat: „Justiția nu a înțeles că Ronaldinho nu știa că el comite un delict pentru că nu a înțeles că i s-au dat niște acte false. E prost!”. 

Judecătoarea care se ocupă de caz a dispus prelungirea arestării preventive, considerând că: „există riscul să fugă”. Brazilianul ar putea rămâne în închisoare până la 6 luni!

În Paraguay pentru un eveniment caritabil

Ronaldinho și fratele său veniseră în capitala Paraguayului pentru a participa la un eveniment caritabil. Autoritățile locale susțin că au fost alertate încă de la aeroport că actele prezentate erau false. 

Potrivit UOL Esporte, acordul Mercosur le permite brazilienilor să intre în Paraguay fără pașaport. Tocmai de aceea, s-a creat o confuzie. Gilberto Fleitas, unul dintre anchetatori, a dezvăluit că, la plecarea din Țara Cafelei, Ronaldinho și Roberto au arătat pașapoartele braziliene. Iar la sosirea la Asunción, aveau acte de identitate paraguayene. False! Wilmondes Sousa Lira, cel acuzat că le-ar fi procurat documentele false, a fost și el închis. 

Ronaldinho își recuperase pașaportul 

Controversa cu pașaportul lui Ronaldinho dura de un an și jumătate. În 2018, după ce s-a descoperit că el și fratele lui aveau o construcție ilegală pe malul lacului Guaíba, într-o rezervație naturală, au fost amendați cu 8,5 milioane de reali (1,6 milioane de euro). Și, în luna noiembrie a acelui an, autoritățile braziliene le-au confiscat pașapoartele, pentru a-i obliga să plătească. În septembrie 2019 însă, fostul fotbalist a ajuns la un acord și li s-au returnat actele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  08 Martie 2020, 15:25

Genial avocat!Adevarul supara,asta asa e!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează