INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Cum motivezi un geniu? Antrenori, luaţi cu asalt cofetăriile! Messi a fost dus cu zăhărelul :)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 30 octombrie 2012 12:52

Încă de cînd avea doar 6 ani, Messi impresiona prin jocul său. Nu e de mirare că lui Charly Rexach (director tehnic al FC Barcelona la acea vreme) i-au trebuit doar 5 minute să dea OK-ul pentru a-l transfera la Barcelona.

Luni seara, după ce i-a fost înmînat al doilea trofeu " Gheata de Aur" din carieră, starul argentinian a dezvăluit cum îl motivau cei de la Newells Old Boys (clubul la care a făcut primii paşi în fotbal) ca să înscrie cît mai multe goluri.

Reţeta era simplă. Şi chiar vorbim despre o reţetă :) Pentru că Marconi, unul dintre oficialii formaţiei argentiniene la care Messi a început fotbalul, îi promitea cîte o prajitură tradiţională argentiniană. "Intram pe teren disperat să înscriu şi să primesc apoi cît mai multe prăjituri", a mărturisit, rîzînd, Messi.

În 6 ani în fotbalul profesionist, starul Barcelonei a adunat 301 goluri

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
alfa_centauri
alfa_centauri  •  30 Octombrie 2012, 22:16

Da, exact la asta ma gandeam si eu: hai ca imi cumpar niste fursecuri si maine o sa joc la fel ca messi!

david3dav
david3dav  •  30 Octombrie 2012, 13:24
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 30 Octombrie 2012, 13:18

"prajitura" cu hormoni

uite-un prost! o oaie proasta!da, despre tine vorbesc!

madskills
madskills  •  30 Octombrie 2012, 13:24
Postat de quittaro pe 30 Octombrie 2012, 12:59

Da, ca și copil era normal să fie încântat...sunt convins că și mai târziu la Barcelona a primit și încă primește "prajituri".

vai catelusule ce profund ai fost. Propun sa le dam si lui Alexe sau penibilii aia din echipa voastra ORICE hormon, supliment alimentar etc, ca eu pun pariu ca nu inscriu si ei 70 de goluri. Nu intr-un an, INTR-O VIATA !!!! La un club de elita oriceeee sportiv ia suplimente, fara exceptie. Asta nu inseamna ca daca iei hormoni bati perfect lovituri libere, driblezi tot ce-ti iese in cale si dai pase de geniu. Ca daca era asa pana si Tanase de la noi era super fotbalist, sau Romeo Surdu. Asa ca nu mai fiti penibili, Messi este un fenomen, va place sau nu.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează