INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR, LILLE-INTER 0-1

Cum să iei 15.000 de euro doar cu o pasă de gol! Zarate are clauză în contract

Mauro Zarate are un contract special la Inter. Ia o grămadă de bani dacă dă pasă de gol, dar nu ia banii decît după 10 assisturi!
Mauro Zarate are un contract special la Inter. Ia o grămadă de bani dacă dă pasă de gol, dar nu ia banii decît după 10 assisturi!

Articol de - Publicat miercuri, 19 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 16:31

Colegul lui Cristi Chivu la Inter, Mauro Zarate, e motivat de club prin contract ca să joace colectiv. Pentru a nu avea tendinţe individualiste, argentinianului i-a fost trecut în contract o clauză specială, care îl umple de bani.

În vară, cînd l-au luat sub formă de împrumut de la Lazio, nerazzurrii au convenit cu atacantul argentinian să-i dea cîte 15.000 de euro primă la fiecare pasă decisivă pe care o dă.

Înţelegerea şi-a dovedit eficienţa în meciul nerazzurrilor cu Lille, din grupele Ligii Campionilor. Lansat de Sneijder, Zarate a pătruns în careul francez şi a centrat înapoi, pentru Pazzini, care a expediat balonul în plasă pentru 1-0.

El nu va primii însă banii după fiecare assist. Tot în contract scrie că abia după al zecelea i se virează în cont suma totală, de 150.000 de euro.

Playtech: BREAKING: Simonei Halep i s-a făcut rău în timpul partidei cu Varvara Gracheva. Ce se întâmplă cu ea


Comentarii (2)
ady_my_star
ady_my_star  •  19 Octombrie 2011, 17:36

si vi se pare usor?pasatori adevarati is mai greu de gasit decat marcatori.

2dorr
2dorr  •  19 Octombrie 2011, 17:21

Daca sti fotbal cat de putin sti ca pasa de gol este de multe ori mai importanta ca si golul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează