INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Cvartetul secolului! Barcelona poate avea cel mai tare atac din istorie » Tridentul Griezmann - Messi - Neymar în spatele lui Suárez!

Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 13:50

Marca a simulat deja trei variante al unei ofensive de vis a Barcelonei pentru sezonul viitor, dacă se realizează transferurile lui Antoine Griezmann și Neymar.

Deocamdată, transferul atacantului francez Antoine Griezmann, 28 de ani, pentru 120 de milioane de euro, cât este clauza de reziliere a contractului său cu Atlético, este aproape sigur. Va fi anunțat de Barcelona după 1 iulie.

Revenirea atacantului brazilian Neymar, 27 de ani, ar fi însă „racheta” acestui mercato. O operațiune teribil de dificilă. Potrivit cotidianului catalan Sport, PSG îi cere pe Coutinho și Ousmane Dembele incluși în tranzacție. Mundo Deportivo crede totuși că Dembele ar putea ajunge la Bayern, iar Neymar va veni în locul lui.

Oricum ar fi, Marca face deja simulări pentru „cel mai bun atac din istorie”. O ofensivă blaugrana care-i include pe Neymar și Griezmann!

O variantă tactică ar fi 4-2-3-1. Tridentul Griezmann - Messi - Neymar, în spatele lui Luis Suarez. Duetul Busquets - Frenkie de Jong ar asigura defensiva, la fel ca în sistemul 4-2-4. Messi devenind al doilea vârf, iar Griezmann și Neymar aripi. O altă soluție ar fi 4-3-3: Rakitic apare în linia mediană și dispare din atac Suarez, caz în care Leo e vârf fals.

Barça 4-2-3-1: De Jong, Busquets - Griezmann, Messi, Neymar - Suárez

Barça 4-2-4: De Jong, Busquets - Griezmann, Messi, Suárez, Neymar

Barça 4-3-3: Rakitici, Busquets, De Jong - Griezmann, Messi, Neymar

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Alexander Hleb, fost la Barcelona, face dezvăluiri bombă: „Ronaldinho și Deco veneau beți la antrenament. I-au vândut ca să n-aibă o influență negativă asupra lui Messi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
771545396317549
Eugen Iustin  •  27 Iunie 2019, 17:35
Postat de wwerko80 pe 27 Iunie 2019, 17:21

Coutinho e piesa de baza, nu il scoate nici Griezmann nici Neymar.

Coutinho e slab, sper să zboare, nu e top class.

wwerko80
wwerko80  •  27 Iunie 2019, 17:21

Coutinho e piesa de baza, nu il scoate nici Griezmann nici Neymar.

cadamud
cadamud  •  27 Iunie 2019, 17:11

Ii rupe Liverpool in orice moment chiar daca joaca Barca in 14. Go Reds ! YNWA

Vezi toate comentariile (13)
Comentează