INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA MONDIALĂ

Inedit: vorbești de bine în online despre Cupa Mondială, mergi gratis în Qatar la turneul final! „Un mod de a îi răsplăti pentru colaborare”

Stadionul Lusail, una dintre arenele pentru Cupa Mondială din Qatar // foto: Guliver/gettyimages
Stadionul Lusail, una dintre arenele pentru Cupa Mondială din Qatar // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 15:13 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 16:22

Cei care fac propagandă Cupei Mondiale din Qatar sunt răsplătiți de organizatori, care le plătesc cazarea și zborurile către țara asiatică.

Cine vorbește de bine despre Cupa Mondială din Qatar, un turneu învăluit de controverse, este răsplătit de organizatorii competiției.

Comitetul Suprem pentru Livrare & Moștenire (SC) din structura de organizare a Cupei Mondiale a confirmat că invită în Qatar grupuri de persoane care vorbesc de bine despre turneul final pe rețelele de socializare.

Hat-trick! Al treilea antrenor din Liga 1 care a plecat astăzi: „Consiliul Director a luat măsuri”
ANTRENOR
Hat-trick! Al treilea antrenor din Liga 1 care a plecat astăzi: „Consiliul Director a luat măsuri”

Vorbești de bine în online despre Cupa Mondială, mergi gratis în Qatar

Televiziunea olandeză NOS, citată de Reuters, a anunțat că organizatorii turneului final au plătit zborurile și cazarea pentru un grup de 50 de fani olandezi.

La schimb, aceștia au semnat un cod de conduită care presupune să publice pe rețelele sociale comentarii favorabile despre Cupa Mondială, dar și să raporteze „orice comentarii jignitoare, degradante sau abuzive” despre turneu. Cu atât mai bine dacă adaugă capturi de ecran.

Cei de la NOS au prezentat declarațiile a doi fani olandezi, care au dezvăluit că au fost numiți „lideri ai fanilor” de către qatarezi, și îndemnați să alcătuiască un grup de 50 de persoane care să meargă în Qatar pe gratis.

Organizatorii Cupei Mondiale confirmă: „Așa le mulțumim pentru colaborare”

Reuters prezintă poziția oficială din partea unui purtător de cuvânt al Campionatului Mondial: „Cum turneul se apropie, am invitat cei mai activi lideri ai fanilor să nominalizeze un număr de fani care să ni se alăture ca oaspeți. Acesta este un mod de a le mulțumi pentru colaborare”.

Pe site-ul Cupei Mondiale, în programul „lideri ai fanilor” apar aproximativ 400 de nume din 60 de țări, care s-au ocupat cu crearea de conținut și popularizarea turneului din Qatar.

Alte sarcini ale liderilor fanilor sunt să distribuie mesajele oficiale ale Cupei Mondiale și ajute cu câte un like și o distribuire la postările terților despre turneu.

Cupa Mondială din Qatar va începe pe 20 noiembrie și se va întinde până pe 18 decembrie. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Tatuajul dedicat lui Fede Valverde a făcut-o pe iubita fotbalistului să posteze: „Prietene, ești nebun”

Secretul „exploziei” lui Napoli e la ferma din Toscana: „În tăcerea din La Rimessa am fost ca un călugăr”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează