INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEW YORK RED BULLS ARE PLANURI MARI

Cuplul Henry - Trezeguet poate fi refăcut! Atac de 5 stele

Henry - Trezeguet, cuplul care a speriat Europa
Henry - Trezeguet, cuplul care a speriat Europa

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 13:42

Au jucat împreună la AS Monaco timp de 3 ani şi acum sunt aproape să-şi intersecteze din nou carierele, de data aceasta, în Statele Unite ale Americii, la New York Red Bulls. După ce a semnat cu Thierry Henry, la începutul sezonului, clubul american vrea să refacă un cuplu celebru, aducîndu-l alături şi pe David Trezeguet, atacantul care a adus EURO 2000 în vitrina Franţei.

Patronii din New York sunt interesaţi de venirea fostului vîrf al lui Juventus, care şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Hercules, după ce echipa la care evoluează Cristi Pulhac a retrogradat în Segunda Division.

- 12 goluri a marcat Trezeguet în Primera Division

Henry şi Trezeguet s-au întîlnit în echipa lui AS Monaco, în ianuarie 1996, atunci cînd David a fost transferat de la Club Atletico Platense (Argentina) şi au fost de nedespărţit 3 sezoane, cînd au băgat spaima în fundaşii adverşi. Juventus a vrut să dea lovitura şi să semneze cu unul dintre cele mai bune cupluri de atacanţi din acea vreme, însă Henry a rămas la Torino doar 6 luni, preferînd să semneze cu "tunarii" de la Arsenal. Trezeguet a ajuns în Italia în momentul în care colegul său îşi făcea bagajele şi a rămas în curtea clubului nu mai puţin de 10 ani.

- 5 goluri a înscris Herny în acest sezon şi este al treilea marcator al campionatului

După 15 ani de la primul lor meci împreună, David a declarat pentru presa din Franţa că ar fi o încercare interesantă şi o alegere importantă. De atacant mai sunt interesate şi Malaga, Napoli şi alte echipe din Qatar. La mijlocul sezonului, New York RB este lider în Conferinţa de Est din SUA, în timp ce Conferinţa de Vest este condusă de echipa lui David Beckham, Los Angeles Galaxy.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează