CAMPIONATE  ·  ITALIA

Cutremur în fotbal! Ciro Immobile, implicat în mafia pariurilor?! „Joacă și el. E clientul prietenului meu”

Ciro Immobile, implicat în mafia pariurilor?!
Ciro Immobile, implicat în mafia pariurilor?!

Articol de — Duminica, 16 Iunie 2019, 10:27

Numele atacantului lazial Ciro Immobile apare într-o conversație înregistrată de procurorii spanioli în Operațiunea Oikos.

De câteva luni, scandalul blaturilor a cuprins întreaga Spanie. Partide trucate în primele două ligi de o rețea condusă de foști fotbaliști crescuți de Real Madrid, o rețea care folosește pariurile pentru a spăla banii din traficul de droguri. 

"Prietenul meu cu părul lung are o casă de pariuri ilegală"

Împotriva ei, s-a declanșat Operațiunea Oikos, iar procurorii iberici au făcut numeroase arestări și au descoperit legături și în alte țări. Nume importante din fotbalul mondial putând fi implicate. Unul dintre aceste nume este Ciro Immobile, internațional italian, golgeterul lui Lazio. 
Potrivit unor înregistrări prezentate de As, Marca și El País, într-o discuție avută de Carlos Aranda (unul dintre capii bandei care aranja meciuri, alături de Raúl Bravo) pe 2 aprilie cu un peninsular, Mattia Mariotti, acesta îi spune, printre altele: "Prietenul meu cu părul lung are o casă ilegală de pariuri, iar Immobile joacă și el. Atacantul e clientul lui". 

Avea și jucători de la Frosinone gata de blaturi

Același Mariotti, care susținea că se pregătește să ia cu el 90.000 de euro într-o valiză de la Málaga la Roma, l-a anunțat pe Aranda că are trei-patru jucători de la Frosinone gata oricând să facă blaturi.

„Ca fotbalist, criticați-mă cât vreți, dar dacă vreți să vorbiți de omul Immobile, mai întâi spălați-vă gura!”
Ciro Immobile, atacant Lazio

"Ciro Immobile se declară stupefiat de toate aceste dezvăluiri și exclude categoric orice implicare. Fotbalistul m-a împuternicit să acționez împotriva tuturor celor care îi pătează numele, imaginea și demnitatea profesională. Și a celor care răspândesc asemenea știri false și defăimătoare"
Paolo Rodella, avocatul lui Immobile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!VIDEO | Un tânăr, prins pe stradă seara, a fost bătut de polițiști în București. ”Băi, băiatule știi că n-ai voie să ieși din casă? E ora 10 noaptea. Care e urgența?”

Libertatea

Comentarii (8)

univ_craiova1  •  16 Iunie 2019, 16:05

Tot fotbalul e o mizerie, liverpool termina pe 2 cu 1 înfrângere, leicester abia promova și lua titlul... Se învârt mulți bani în fotbal!! Arsenal echipa mizeriei în fotbal, milan s.a. Ca sa nu mai zic de real unde făcea 2/1 cu echipe de la retrogradare... Barca acum câțiva ani 2-0 la pauza cu deportivo 2-2 final exact 1 punct le trebuia celor de la deportivo... În Franța liga 2 iar, Germania nu mai zic o groaza de mizerii gen koln hamburg conduc la pauza cu 2 3-0 și pierd în ultimele 10 minute... Mafia e mare în fotbalul asta!!

1cristi_george_feraru  •  16 Iunie 2019, 15:21

Na fraților sa mai jucam la pariuri nu mai am cuvinte 100% dacă nu a fost blat și Barcelona — Liverpool

alexyulyan  •  16 Iunie 2019, 14:06

Aia de la Lazzio sunt cei mai mari blatisti, nu numai imobile

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1