INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Cutremur în Germania! 9 jucători pe lista neagră și un anunț îngrijorător la Borussia Dortmund: "Avem o problemă de caracter"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 11:07

Șefii Borussiei Dortmund, nemulțumiți, au trecut pe lista neagră nu mai puțin de 9 jucători, în frunte cu Marco Reus: "Actualul lot nu e mai slab decât acela cu care am câștigat titlul în 2011 și 2012. Avem însă o  problemă de caracter".

Borussia Dortmund se află în pragul unei veritabile revoluții. De la titlurile din 2011 și 2012, echipa n-a mai câștigat decât o Cupă a Germaniei și a regresat continuu. Șefii clubului s-au săturat să gireze mediocritatea, iar directorul general Hans-Joachim Watzke a anunțat că va face "curățenie":

"Ar putea fi chiar una de amploare, dacă evoluția echipa va continua să se situeze sub așteptări. Managerul Michael Zorc știe care e părerea mea și ce pretenții am".

Decizie luată

Tabloidul Bild a aflat că pe lista neagră se află nu mai puțin de nouă jucători. În cazul a trei dintre ei, Weidenfeller, Rode și Durm, s-a luat deja decizia încetării colaborării la finele stagiunii, iar alți șase sunt "sub observație".

Marea surpriză, Marco Reus, din cauza repetatelor accidentări. Restul, ca urmare a evoluțiilor nesatisfăcătoare de până acum. "Actualul lot nu e mai slab decât acela cu care am câștigat ultimele titluri. Avem însă o problemă de caracter", susține Watzke.

Rebelii, în tribună

Directorul general al galben-negrilor i-a amenințat și pe aceia tentați să urmeze exemplul lui Dembele și Aubameyang: "Cine încearcă să mai forțeze mâna conducerii pentru a se transfera va lua loc în tribună până la sfârșitul contractului!". 

19 puncte
o separă pe Borussia Dortmund de liderul Bayern. E pe locul 4 în clasament

168.750.000 €luat Dortmund din transferurile lui Dembele și Aubmeyang la Barcelona, respectiv Arsenal. O bună parte vor fi investiți în noi jucători

JUCĂTORI CONDAMNAȚI

Roman Weidenfeller
Sebastian Rode
Erik Durm

JUCĂTORI AMENINȚAȚI

Roman Burki
Andre Schurrle
Nuri Sahin
Omer Toprak
Gonzalo Castro
Marco Reus

ȚINTE PENTRU SEZONUL VIITOR

Anthony Modeste (Tianjin Quanjian)
Timo Horn (FC Koln)
Kevin Trapp (PSG)
Jonathan Tah (Leverkusen)
Julian Brandt (Leverkusen)
Kerem Demirbay (Hoffenheim)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează