INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

"Cutremur" în Italia! Percheziții la un club important » Patronul este acuzat de delapidare și de spălare de bani.

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2017 11:23

Garda Financiară a descins în această dimineață în birourile clubului Palermo și ale patronului său, Maurizio Zamparini, acuzat de falsificarea bilanțului contabil, delapidare și de spălare de bani.

De parcă nu-i era de ajuns lui Palermo retrogradarea în Serie B, la finele sezonului 2016-2017, azi dimineață s-a trezit și cu Garda Financiară la poartă. Ofițerii au descins în birourile clubului, de unde au ridicat numeroase documente, dar i-au făcut o vizită acasă și patronului Maurizio Zamparini. Acuzațiile sunt grave: falsificarea bilanțului contabil, delapidare și spălare de bani.

Palermo are datorii de 40 de milioane de euro. "Circa 12 milioane sunt la Unicredit și la Banca Nuova, 20 de milioane la impresari și 6-7 milioane la Agenția de Taxe și Impozite", a explicat Zamparini deunăzi.

O parte din debitul către Agenție, 1,8 milioane de euro, a fost eșalonat și Palermo a plătit jumătate. Dar autoritățile siciliene vorbesc și de datorii mult mai vechi către stat, de 200 de milioane de euro, pe care Zamparini le pune în seama fostului patron, Franco Sensi: "M-a înșelat".

265.000.000 €a plătit Palermo taxe și impozite la stat, din 2002, de când patron e Zamparini. 25 milioane numai în 2015-2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  07 Iulie 2017, 12:37

Acelasi lucru s-a intamplat si in Romania la dinamo dar cum familia negoita este apropiata partidului de la putere psd( fratele lui ionut negoita este primar al unui sector al capitalei si unul dintre pilonii principali) nimic nu se va intampla. *** dar pentru presa, aceste lucruri nu sunt importante nu-i asa tovarasi jurnalisti si reporteri? Este mai important sa scriem articole tendentioase, malitioase, rautacioase si defaimatoare despre tot ce este legat de Steaua( adevarata Staua nu clona csa fcs care nici maca nu este inscrisa la Liga).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează