INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUTREMUR

Cutremurul puternic din Japonia a anulat amicalul naționalei cu Chile » Imagini apocaliptice pe străzi + bilanțul dureros al victimelor

Faliile create pe străzi sunt înfricoșătoare, casele și mașinile fiind înghițite de pământ // FOTO: Twitter
Faliile create pe străzi sunt înfricoșătoare, casele și mașinile fiind înghițite de pământ // FOTO: Twitter

Articol de - Publicat joi, 06 septembrie 2018 14:35

Meciul amical Japonia - Chile, programat inițial vineri pe Sapporo Dome din Insula Hokkaido, nu se mai joacă din cauza cutremurului de 6,7 grade soldat azi dimineață cu cel puțin 9 morți.

Campioana Americii de Sud s-a trezit azi-noapte dintr-un coșmar. Nu era însă doar un vis urât, ci pura realitate pentru jucătorii chilieni, care trebuiau să dispute azi un amical cu Japonia.

I-a trezit la 3:08, ora locală, un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter, produs pe Insula Hokkaido Tocmai unde se află orașul Sapporo, gazda întâlnirii cu selecționata niponă.

"În condiții perfecte"

"Decizia s-a luat ținând cont de gravitatea pagubelor și de impactul teribil asupra infrastructurii de bază, ca alimentarea cu electricitate și transportul, și de lipsa garantării securității spectatorilor", a explicat, printr-un comunicat, federația japoneză JFA.

Reprezentativa lui Reinaldo Rueda și-a anunțat fanii pe Twitter că toți fotbaliștii săi sunt în "condiții perfecte" și că vor părăsi în siguranță Sapporo cu destinația Coreea de Sud, unde vor susține marți, la Suwon, altă partidă de verificare.

Seismul s-a soldat cu cel puțin 9 morți, 30 de dispăruți și 100 de răniți, imaginile de pe străzi fiind apocaliptice.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
10209355191619210
Dani Dany  •  07 Septembrie 2018, 11:08

Din ce sunt facute casele, din carton? Tin minte ca eram in sibiu in anii '90 cand a avut loc un cutremur de 6,8 grade. S a resimtit foarte puternic in bloc, vecinii au iesit toti in fata blocului, dar nu s-a intamplat nimic grav. Deci sa-i multumim lui nea nicu pt. Rezistenta blocurilor construite pe vremea lui...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează