INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Cuvinte mari despre un jucător din Premier League: "Puțini fotbaliști pot face ce a reușit el și unul dintre ei era Maradona"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 17:07

În vârstă de 28 de ani, atacantul lui Watford a reușit un super gol etapa trecută în victoria 4-2 a lui Watford în fața celor de la West Ham United.

Probabil euforic după prestația excelentă a băieților săi, antrenorul Walter Mazzarri a folosit cuvinte mari pentru a caracteriza evoluția echipei sale și în special reușita lui Deeney.

"Golul reușit de Troy Deeney contra lui West Ham (VIDEO) demonstrează că are calitați similare cu Diego Maradona. Puțini fotbaliști pot face ce a reușit el și unul dintre ei era Maradona", afirma tehnicianul italian de 54 de ani.

Deși bolta nouarului din atacul "viespilor" a fost una de generic, comparația cu El Pibe de Oro a stârnit amuzamentul fanilor care au urmarit interviul lui Mazzarri.

Azi a marcat din nou, cu United, din penalty, ultimul gol din victoria lui Watford cu 3-1 (VIDEO).

257 de meciuriși 92 de goluri a reușit căpitanul lui Watford în cele 6 sezoane petrecute pe Vicarage Road

(George Vintilă)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează