INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

D-asta nu e bine să-l enervezi pe Zlatan » "L-a luat pe sus și l-a aruncat într-un coș de gunoi!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 19:06

Nu e ușor să fii coleg de echipă cu Ibrahimovici. Suedezul e recunoscut pentru glumele uneori exagerate pe care le face, iar fostul fotbalist Gennaro Gattuso a simțit pe pielea lui asta.

De-a lungul timpului, Zlatan s-a încăierat cu mai mulți coechipieri la antrenamente, un exemplu fiind Oguchi Onyewu, și a fost la un pas de bătaie cu alții chiar pe teren, cel mai recent exemplu fiind Van der Wiel.

Între 2010 și 2012, Ibrahimovici și Gattuso au fost colegi la AC Milan. După un antrenament, Ibrahimovici l-a luat pe sus pe Gattuso și l-a băgat cu capul într-un coș de gunoi!

Thiago Silva, fost jucător la Milan, povestește că el și restul colegilor s-au amuzat copios: "Gattuso îl provocase toată dimineața la antrenament pe Zlatan, iar acesta părea că nu va răspunde în vreun fel. Răzbunarea a venit însă mai târziu. Cei doi s-au întâlnit în vestiar după antrenament, iar Ibra l-a luat pe sus pe Gattuso și l-a aruncat cu capul într-un coș de gunoi.

A fost o nebunie, toți am început să râdem, gândindu-ne la ce față făcuse Gattuso. Jur că am răs o săptămână, nu mă puteam abține
Rino nu putea să mai iasă de acolo și noi nu ne puteam opri din râs. Italianul a fost foarte supărat, timp de săptămâni nu a vorbit cu Zlatan".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
itidaunana
itidaunana  •  08 Aprilie 2016, 15:45

Ibrakaka da bui-bui!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează