INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINȚARE CU MOARTEA

„Dacă mai joci, te ucidem pe tine și pe familia ta!”. Mesaj îngrozitor primit de căpitanul echipei

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2024 15:39 / Actualizat sambata, 06 aprilie 2024 16:11

Stefan Kutschke (35 de ani), căpitanul lui Dinamo Dresda, aflată pe locul al patrulea în 3. Bundesliga, păstrând șanse de promovare, a primit o scrisoare anonimă, de amenințare cu moartea. „S-a depășit orice limită!”, s-au revoltat clubul și fotbalistul.

După ce a condus 3. Bundesliga până în noiembrie, Dynamo Dresda s-a prăbușit în clasament și ocupă al patrulea loc după 31 de etape, aflându-se la un singur punct de poziția de baraj pentru accederea în divizia secundă din Germania.

Criza de formă etalată în a doua parte a campionatului i-a înfuriat pe ultrași, care, de la contestarea pe stadion, au ajuns chiar la amenințări cu moartea!

Kutsche a scăzut de la 9 la două goluri!

Ținta suporterilor nemulțumiți că favoriții au alunecat în afara zonei promovării e tocmai căpitanul Stefan Kutschke. În vârstă de 35 de ani, atacantul neamț are o scădere evidentă de randament, trecând de la 9 goluri marcate în primele 19 runde la numai două în cele 12 etape consumate din retur!

Premieră negativă, aseară, pentru George Pușcaș. Răbdarea antrenorului s-a terminat!
STRANIERI
Premieră negativă, aseară, pentru George Pușcaș. Răbdarea antrenorului s-a terminat!

A jucat la 16 ani pentru Dynamo Dresda

„Scrisoare personală pentru Stefan Kutschke" era scris pe plicul cu expeditor anonim sosit pe adresa căpitanului, care a debutat în fotbalul ce contează la 16 ani la Dynamo Dresda și unde bifează a treia experiență în carieră, după ce a mai jucat la Wolfsburg, Nurnberg și RB Leipzig.

Iar mesajul e unul înfricoșător, o amenințare cu moartea la adresa lui, a soției sale și a băiatului acestora! „Dacă vei mai continua să joci, te vom ucide pe tine și pe familia ta", este fraza trimisă înaintea partidei de mâine cu Saarbrucken.

„Vom reacționa cu duritate la amenințări"

Reacția grupării din a treia divizie n-a întârziat să apară. „Toți angajații, indiferent dacă sunt manageri, angajați, jucători ori membri ai staff-ului tehnic, au tot sprijinul nostru", a explicat David Fischer, directorul general al clubului.

„Noi suntem deschiși la critici, dar există bariere care nu pot fi depășite! Din păcate, în cazul lui Kutschke, orice limite au fost întrecute. Condamnăm aceste atitudini în termenii cei mai fermi posibili. Vom reacționa cu duritate", a conchis oficialul lui Dynamo Dresda.

Au reclamat imediat situația la poliție

Atât jucătorul în cauză, cât și clubul din Dresda au depus reclamație la poliție, care a deschis o anchetă pe baza scrisorii compuse la calculator, în încercarea de a strânge ampente și alte dovezi care să conducă la făptaș.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Ce salariu vrea Dennis Man pentru a semna » Detalii de ultimă oră de la negocieri
ITALIA
Ce salariu vrea Dennis Man pentru a semna » Detalii de ultimă oră de la negocieri
Dezvăluiri șocante în presa franceză din vestiarul echipei lui Boloni
LIGUE 1
Dezvăluiri șocante în presa franceză din vestiarul echipei lui Boloni

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
giuliano.junc
giuliano.junc  •  06 Aprilie 2024, 19:05

Domnule Scorpie, nu există ”3.Bundesliga”. Bundesliga are doar două ligi: Erste și Zweite. Eșalonul 3 al fotbalului german se numește 3.Liga

Vezi toate comentariile (1)
Comentează